Philips Avance Collection HR1896/70 – storcator cu tehnologie MicroMasticating!

Pentru o viata sanatoasa trebuie sa avem grija la alegerea unui regim alimentar sanatos si mai ales sa consumam cat mai multe fructe si legume. La acest lucru s-a gandit si compania olandeza Philips cand a lansat storcatorul de fructe si legume, numit Philips Avance Collection HR1896/70, care dispune de feedback cu LED, tehnologie inovatoare MicroMasticating si multe alte functii si caracteristici utile pentru prepararea unor sucuri delicioase si foarte sanatoase.

Philips Avance Collection HR1896/70 este un storcator cu melc care beneficieaza de o putere de pana la 200 W pentru o stoarcere eficienta si buna, dar si un afisaj LED pentru o utilizare simpla si o asamblare usoara a aparatului electrocasnic. Capacitatea recipientului pentru pulpa este de 1 litru, in timp ce recipientul pentru suc are tot 1 litru, permitand prepararea rapida a sucurilor preferate de intreaga familie.

Ideal pentru cei mici, persoanele care vor un regim alimentar sanatos ori sunt la dieta si nu numai, storcatorul de fructe si legume de la Philips ofera posibilitatea de prepara diferite sucuri sanatoase si gustoase prin anumite combinatii preferate de fructe moi, legume tari si chiar fructe cu amidon, precum banana si mango, care, in general, sunt mai greu de stors.Philips Avance Collection HR1896 70

Tehnologia inovatoare MicroMasticating de la Philips ajuta la o stoarcere maxima a tuturor ingredientelor incluse de fructe si legume, de la suc si vitamine pana la  substantele nutritive vitale pe care acestea le contin, obtinand un procent mare de pana la 90% din fructele si legumele dumneavoastra preferate pentru un pahar de suc extrem de bogat si sanatos.

Alaturi de fructele si legumele preferate, noua tehnologie va permite sa stoarceti frunze si legume verzi bogate in fibre, dar si fructe lemnoase ce contin uleiuri si substante nutritive, rezultand o bautura speciala pe care sa o consumati cu mult placere.

In ceea ce priveste curatarea aparatului de preparat bauturi, acesta dispune de un design unic fara site ce permite o curgere usoara a sucului direct in pahar printr-un filtru care elimina ingredientele nedorite, fiind foarte usor de curatat dupa utilizare. In plus, sistemul inovator antipicurare ofera posibilitatea de a opri curgerea sucului stors, prin apasarea in partea de jos a gurii de evacuare, fara a murdarii blatul intre seriile de stoarcere.