Vonino iMart QSL – tableta premium de 10,1 inch cu Windows 10!

Tableta Vonino iMart QSL este noul model din gama de tablete premium a companiei americane Vonino, care se remarca printr-o performanta mare, datorita specificatiilor hardware foarte bine echilibrate, dar si prin pretul destul de accesibil al acesteia.

Display-ul tactil (Capacitive Multi-Touch) de tip IPS LCD include o diagonala generoasa de 10,1 inch la rezolutie HD de 1280 x 800 pixeli, oferind imagini de inalta calitate cu unghiuri largi de vizualizare si culori naturale, gratie panoului cu tehnologie IPS (In-plane switching) ce poate reproduce pana la 16 milioane de culori pentru o experienta vizuala uimitoare. Alaturi de display-ul impresionant, tableta beneficieaza de un design elegant si o carcasa de culoare neagra, fiind tableta ideala pentru orice utilizator.

Specificatiile hardware ale tabletei de la Vonino dispun de o performanta mare pentru utilizarea de zi cu zi, fiind asigurata de procesorul Intel Atom Z3735F, din familia Baytrail-T, care integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa buna de pana la 1,83 GHz, 2 MB de memorie Cache si placa grafica Intel HD Graphics cu o frecventa de pana la 646 MHz pentru o grafica mai mult decat decenta.Vonino iMart QSL

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate medie de 2 GB, potrivita pentru rularea fara probleme a aplicatiilor si jocurilor preferate. In ceea ce priveste stocarea, tableta ofera un spatiul suficient de pana la 32 GB ce permite salvarea fisierelor de orice tip, avand posibilitatea de a extinde spatiul de stocare cu ajutorul unui slot de card Micro SD de pana la 32 GB.

Pe langa componentele hardware foarte bune, Vonino iMart QSL mai dispune de o baterie cu capacitate mare de 6600 mAh cu o autonomie de lucru de pana la 5 ore pentru o utilizare de lunga durata la o singura incarcare de doar 2 ore, in timp ce noul sistem de operare Windows 10 Home de la Microsoft ofera o experienta de utilizare unica si de ultima generatie.

In plus, tableta de 10,1 inch oinclude si mai multe caracteristici multimedia, precum un difuzor stereo ce reda continutul audio preferat, dar si o camera WEB principala de 5 MP si una frontala de 2 MP pentru a capta orice moment petrecut impreuna cu tableta de la Vonino.