PHILIPS Avance Collection HR7776/90 – tehnologie in bucatarie

Pe principiul, o sotie fericita, o casnicie fericita, am hotarat sa ii cumpar sotiei mele un robot de bucatarie PHILIPS Avance Collection HR7776/90.

Sotia mea se tot plangea ca de cand au venit copii nu mai are timp sa faca nimic, trebuie sa aiba grija de copii si de mine, sa faca de mancare, sa faca curatenie, tot ce trebuie sa faca o sotie care nu are un serviciu.

Nu sunt genul de barbat care considera ca locul femeii este in bucatarie dar avand copil mic am hotarat de comun acord ca ea sa stea 2 ani in concediu maternal, nu vreau sa ma gandesc cand se va intoarce la munca daca va mai avea timp pentru ea, pana atunci mai este.  Dupa cum spuneam sunt un barbat intelegator si am incercat pe cat posibil sa o ajut, ba chiar sa ii usurez munca si sa ii dau si ei timp de relaxare.

Sa revinim, i-am cumparat sotiei mele robotul de bucatarie, va spun ca am o casnicie mult mai linistita acum.

Acest robot de bucatarie 12 viteze manuale si  control pulsatil, fiind prevazut cu 3 butoane cu o singura apasare automata. Pentru a le selecta, doar comutati butonul rotativ la pozitia „ON” si apasati butonul cu o singura apasare automata. Motorul seteaza apoi automat viteza corecta si functiile pulsatile automate pentru cele mai bune rezultate.

Robot de bucatarie PHILIPS Avance Collection HR7776 90

PHILIPS Avance Collection HR7776/90 are tehnologia PowerChop. Aceasta tehnologie este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, oferind astfel, rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri!

Ca tot am mentionat prajiturile, acest robot are o spirala metalica extrem de utila pentru aluat. Aceasta spirala metalica pentru aluat, impreuna cu motorul puternic, formeaza rapid o bila de aluat, odata aluatul format va puteti permite sa faceti cea mai gustoasa paine.

Un accesoriu pe care sotia mea il foloseste frecvent este telul metalic dublu. Acesta impreuna cu butonul cu o singura apasare automata formeaza albusuri pufoase  si frisca perfecta. Rapid si fara prea mult efort.

Toate accesoriile robotului de bucatarie sunt usor de spalat manual, ba chiar pot fi spalate si in masina de spalat.

Sotia mea are acum timp sa isi faca toate treburile gospodaresti si sa se ingrijeasca si de ea.