Philips Avance Collection HR7954/00- robot de bucatarie cu foarte multe functii

Am hotarat sa imi achizitionez un robot de bucatarie, am cautat si am gasit  Philips Avance Collection HR7954/00, la un pret piperat.

Initial am zis ce poate sa faca acest robot de bucatarie la pretul pe care il are dar am descoperit ca atunci cand vrei calitate trebuie sa platesti. Nu va imaginati ca este foarte scump, acum cand am vazut cat de folositor este nu mi se mai pare ca am dat mult.

Sa va explic,  Philips Avance Collection HR7954/00 are motor de 900 W ceea ce ofera rezultate de neegalat.Cu cele 7 viteze si impulsul de control maxim acesta poate fi folosit pentru o gama larga de retete.

Cu bolul robotului de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00 de 4 l din metal se pot framanta usor pana la 1300 gr de aluat, astfel ca puteti pregati 4 pizze sau 2 paini dintr-un singur aluat. Manerul din metal este usor de folosit, iar capacul antistropire impiedica improscarea in timpul utilizarii.

Mixerea planetara permite ustensilelor pentru framantare, amestecare si batere sa execute o miscare inainte si inapoi, nu doar sa se roteasca in cerc, ajungand astfel in toate colturile bolului si preparand un aluat omogen, moale.

Vas pentru blender are capacitatea de 1.25 l iar accesoriul pentru blender este prevazut cu lama de 4 stele care amesteca fructe, paseaza legume si sparge gheata fara probleme. Astfel puteti prepara mancare pentru bebelusi, smoothie-uri si sosuri in cateva minute.

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7954 00

Bolul de 1.5 l are fixare usoara pentru robotul de bucatarie si discuri speciale pentru felierea, tocarea, raderea sau granularea tuturor tipurilor de ingrediente, de la legume pana la nuci si branza.

Philips Avance Collection HR7954/00 are un brat liber care se ridica intr-o pozitie practica, astfel incat sa puteti fixa si demonta usor ustensilele pentru bol. Acesta se poate inchide printr-o simpla impingere cu mana. Bratul liber  ofera si acces complet la bol, o caracteristica practica atunci cand verificati consistenta sau cand adaugati ingredientele.

Picioare sunt  cu ventuza pentru o eliberare rapida, acestea pot fi trase si ridicate fara efort.

Avand margini rotunjite si goluri acoperite acesta este usor de curatat, iar bolul si accesoriile pot fi spalate si in masina de spalat.

Chiar daca robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00 a avut un pret piperat pentru unele buzunare, utilitatea lui este extrem de mare, acesta poate fi folosit nu numai la tocat, pisat sau amestecat ci datorita multitudinii de accesorii poate fi folosit chiar si la stoarcerea de fructe.