Philips S7720/26 – aparat de ras pentru un barbierit lin si precis!

Philips S7720/26 este un aparat de ras fara fir de ultima generatie din seria Shaver 7000 a companiei olandeze Philips, coneput in mod special pentru un barbierit lin si precis, care include un acumulator de tip Li-Ion, afisaj LED, sistem de lame GentlePrecision, etansare Aqua Tec si multe altele, fiind 100% rezistent la apa si delicat cu pielea sensibila.

Aparatul de ras de la Philips dispune de trei inele Confort cu un strat unic compus din mai multe microgranule, care creeaza o suprafata moale si rezistenta, pentru o alunecare fara efort si reducere a iritatiilor, lasand pielea fina. In plus, capetele DynamicFlex permite o miscare fara efort in 5 directii ce urmeaza cu delicatete fiecare forma a fetei sau a gautului, oferind de un barbierit eficient si foarte confortabil.

Sistemul de lame Gentle Precision cu trei dispozitive de taiere a fost realizat special pentru o protejare a pielei pe o perioada de timp indelungata, dar si o taiere eficienta si extrem de aproape de firele lungi, scurte sau cele lipite de piele, in timp ce fantele ajuta la pozitionarea fiecarui tip de par la unghiul perfect de taiere. Fie umed, cu gel sau spuma, ori uscat, etansarea Aqua Tec a aparatului de ras cu acumulator, aveti posibilitatea de a alege un barbierit rapid si totodata comod, indiferent de tipul de piele al utilizatorului.

This image was originally published on Onliner.by web site (http://www.onliner.by/). All rights reserved.

Caracteristicile aparatului de ras Philips S7720/26 includ un acumulator Li-Ion cu o autonomie de functionare de pana la 50 de minute de barbierit rapid, avand nevoie de un timp de incarcare de doar o ora cu ajutorul standului special de incarcare.

Philips S7720/26 mai dispune de un afisaj LED foarte intuitiv ce simplifica utilizarea aparatului si a functiilor acestuia, trimmer incorporat, sistem Super Lift&Cut, stand de suport de curatare automata si tehnologie SmartClean pentru o clatire completa si usoara chiar sub robinet, mentinand astfel aparatul de ras ca nou dupa fiecare utilizare.