Aparat aer conditionat inverter Radox 18000 BTU, A++, Anti-praf, Inverter

O instalație de climatizare a încăperii pe timpul verii, așa cum este aparatul de aer condiționat Radox, este benefică atât din punct de vedere a creării unui mediu ambiental plăcut, cât şi din punct de vedere al sănătăţii celor  ce suferă cu inima sau pentru cei care au probleme cu respiraţia, asigurând o temperatură la un nivel optim a încăperii.

Aparatul de aer condiţionat ce deţine tehnologia inverter a compresorului Rechi, reprezintă o astfel de oportunitate.

Acesta are o capacitate de răcire de 18000 BTU şi face parte din clasa de eficienţă energetică A++.

Aparatul aer conditionat inverter Radox 18000 BTU, este dotat cu mai multe funcţii şi programe care îi dau calitatea deosebită pe care o are.

Funcţia de dezumificare scade densitatea umidității aerului, evitând astfel formarea mucegaiului pe pereţi şi asigurând un climat optim persoanelor din încăpere.

Funcţia Program de noapte ajustează temperatura în mod automat, asigurând un confort ambiental plăcut pe timpul nopţii, iar cu funcţia Sleep a aparatului de aer condiţionat, vei avea un somn liniştit.

Radox 18000 BTU

În modul de funcţionare FEEL, temperatura şi turaţia ventilatorului, sunt aduse în mod automat la o temperatură optimă a aparatului de aer condiţionat,  în funcţie de temperatura camerei.

Modul de funcţionare Turbo, permite ventilarea şi răcirea într-un mod mult mai rapid, pentru a răci încăperea într-un timp record.

În cazul penelor de curent, aparatul de aer condiţionat îşi va relua funcţionarea în mod automat, cu programul de pornire automată.

Filtrul Anti-praf va ţine virusurile, praful şi microbii la distanţă nepermitând acestora accesul în cameră.

Ventilatorul aparatului de aer conditionat Radox inverter, deţine un număr de 3 trepte de ventilare, permitându-ţi să setezi o treaptă a unui flux de aer preferat.

Puterea consumată la încălzire este de 1630 W iar la răcire este de 1660 W.

Zgomotul unităţii exterioare este de 65/58/54 dB, ceea ce înseamnă că vecinii tăi nu vor fi deranjaţi de aparatul de aer condiţionat, iar unitatea interioară are un nivel de zgomot de 54/48/40 dB, având astfel un nivel de zgomot silențios.

Unitatea exterioară are dimensiunile de 780 x 605 x 290 mm şi o greutate de 46 kg, în culoarea albă.

Unitatea interioară are dimensiunile de 898 x 280 x 200 mm şi o greutate de 14 kg.

Design-ul este unul clasic, cu linii drepte şi foarte fine, cu carcasa de culoare albă, dând o notă de eleganţă și de finețe casei tale, pe carcasă fiind dispuse logo-ul Radox în partea stângă şi afisajul tip LED display, pe mijloc.

Preţul acestui aparat de aer condiţionat este dat de tehnologia şi funcţiile pe care le deţine.