Toshiba Mirai RAS-13BAV-E – aparat de aer conditionat cu 13000 BTU/H

 

Toshiba a creat și a proiectat sisteme de aer condiționat cu tehnologii și funcții inteligente, de mai bine de peste 30 ani, oferind pe piața în domeniu cele mai bune produse. Calitatea produselor Toshiba se diferențiază de alte mărci prin calitate, ceea ce reprezintă și punctul său forte. Istoria aparatelor de aer condiționat Toshiba a început în momentul în care acesta a folosit un tranzistor cu o putere mai mare și un microcomputer cu undă sinusoidală, finalizând primul sistem de aer condiționat cu tehnologia Inverter.

Aparatul de aer condiționat Toshiba Mirai, RAS-13BAV-E Inverter are o capacitate de 13000 BTU/oră și face parte din clasa de efciență energetică A+, atât la răcire cât și la încălzire. Dotat cu cea mai nouă tehnologie Inverter hibrid digital, folosește un nou model de compresor ce are capacitatea frigorifică variabilă, funcționând la o capacitate maximă mult mai mare decât capacitatea nominală, reușind să răcească sau să încălzească încăperea într-un timp mult mai scurt.

Tehnologia Inverter cu care este dotat aparatul de aer condiționat, reduce consumul de energie, astfel încât acesta ajunge la un coeficient randament sezonier la răcire SEER de 5,7 și un coeficient randament sezonier la încălzire de SCOP de 4.

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

Funcția de auto-disgnosticare permite diagnosticarea defecțiunilor în mod automat, evitând astfel defecțiunile majore ce aduc un cost mult mai costisitor. Cu sistemul 3 în 1 de filtrare a aerului, impuritățile sunt ionizate prin intermediul încărcătorului cu ioni cu plasmă și sunt absorbite de schimbătorul de scăldură. Funcția de dezumificare nu va permite formarea umidității în încăpere, creând astfel un climat optim, evitând  formarea de mucegai pe pereții casei.

Aparatul de aer condiționat Toshiba Mirai, RAS-13BAV-E Inverter a fost testat în programul Eurovent, asigurându-i calitatea și garanția unui produs de mare clasă. Acest aparat de aer condiționat este dotat cu mai multe funcții și tehnologii performante inteligente, precum Al șaselea simț. Deține 2 funcții principale, de ventilare și de încălzire. Cu funcția Auto-restart aparatul de aer condiționat își va relua în mod automat pornirea, în cazul unei pene de curent electric. Are un tip de compresor dublu rotativ Inverter. Dimensiunile unității exterioare sunt de 530 x 660 x 240 mm și este de culoare albă, iar dimensiunile unității interioare sunt de 293 x 798 x 230 mm având culoarea alb imaculat.

Nivelul de zgomot a unității exterioare este de 64 dB ceea ce înseamnă un nivel mediu de zgomot ce nu va deranja vecinii, iar nivelul de zgomot a unității interioare este de 56 dB, ceea ce înseamnă că nivelul de zgomot în încăpere este destul de silențios.

Design-ul acestui aparat de aer condiționat Toshiba Mirai, RAS-13BAV-E Inverter este unul simplu dar modern și elegant, cu linii simple și foarte fine, având dispus pe partea frontala a carcasei logo-ul Toshiba. Prețul său nu foarte mare este dat de tehnologiile și de funcțiile pe care le deține.