Aparat aer conditionat inverter Radox 24000 btu – echilibrul perfect intre pret si putere

O instalaţie de climatizare pe timpul verii, așa cum este aparatul de aer condiționat Radox, este benefică nu numai pentru a crea un mediu ambiental optim, ci și pentru sănătatea persoanele ce suferă cu inima sau pentru cei care au probleme cu respiraţia, asigurând un mediu ambiental optim a încăperii.

Aparatul de aer condiţionat ce deţine tehnologia inverter a compresorului Highly/Hitachi, reprezintă o astfel de oportunitate. Acesta are o capacitate de răcire de 24000 BTU şi face parte din clasa de eficienţă electrică A++.

Aparatul aer conditionat inverter Radox este dotat cu mai multe funcţii şi programe ce îi conferă o calitate deosebită, precum și funcții speciale inteligente.

verifica pret nou

Funcţia de dezumificare permite scăderea umidităţii aerului, evitând astfel formarea mucegaiului pe pereţii încăperilor.

Funcţia Program de noapte asigură un confort ambiental pe timpul nopţii, prin ajustarea temperaturii în mod automat,  iar cu funcţia Sleep a aparatului de aer condiţionat, vei avea un somn liniştit.

Radox 18000 BTU

În modul de funcţionare FEEL, temperatura şi turaţia ventilatorului, sunt aduse în mod automat la o temperatură optimă a aparatului de aer condiţionat, în funcţie de temperatura camerei.

Modul de funcţionare Turbo, permite ventilarea şi răcirea într-un mod foarte rapid, pentru a răci încăperea într-un timp foarte scurt.

În cazul penelor de curent, aparatul de aer condiţionat îşi va relua funcţionarea în mod automat, cu programul de pornire automată.

Filtrul Anti-praf interzice accesul în cameră a virusurilor, prafului şi microbilor, ținându-i la distanţă.

Ventilatorul aparatul aer conditionat inverter Radox deţine un număr de 3 trepte de ventilare, permitându-ţi să setezi trapta cu fluxul de aer preferat.

Puterea consumată la încălzire este de 1850 W iar la răcire este de 2150 W.

Zgomotul unităţii exterioare este de 60/56/52 dB, ceea ce înseamnă că vecinii tăi nu vor fi deranjaţi de zgomotul produs de aparatul de aer condiţionat.

Unitatea interioară are un nivel de zgomot de 68/66/62 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel mediu de zgomot. Unitatea exterioară are dimensiunile de 900 x 315 x 650 mm şi o greutate de 59 kg, în culoarea albă.

Unitatea interioară are dimensiunile de 1033 x 313 x 202 mm şi o greutate de 17 kg.

Design-ul este unul foarte modern, cu linii drepte şi foarte fine, cu carcasa de culoare albă, dând un stil aparte casei tale, și o notă de eleganţă şi rafinament, pe carcasă fiind dispus logo-ul Radox şi afisajul tip LED display.

Poate fi achiziționat la un preț ce este dat de tehnologia şi funcţiile pe care le deţine.