Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C – aparat de aer conditionat cu stoc limitat

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C este eficient şi puternic, fiind compatibil cu nevoile tale.

Datorită faptului că deţine tehnologia inteligentă Inverter a compresorului, reprezintă cel mai inalt nivel al calităţii, asigurând cel mai redus consum de energie electrică, precum şi eficienţă deosebită în funcţionare.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C face parte din clasa de eficienţă energetică la răcire A+ iar la încălzire din clasa de eficienţă energetică A, şi are o capacitate de 9000 BTU.

Puterea consumată la răcire este de 760 W iar la încălzire de 690 W. Eficienţa energetică este dată de coeficientul randament sezonier la răcire SEER de 5,6 şi de coeficientul randament la încălzire SCOP de 3.8. Acest aparat de aer condiţionat are rolul de a ventila aerul sau de a-l încălzi.

Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C

Funcţia Auto-restart permite pornirea aparatului de aer condiţionat, în mod automat, în cazul unei pene de curent electric.

Funcţia de dezumificare impiedică formarea umidităţii în încăpere şi evitarea formării mucegaiului, ţinând la distanţă virusurile şi bacteriile, asigurând un climat optim.

Compresorul inverter GMCC, este de tip rotativ, asigurând răcirea sau încălzirea camerei la un nivel optim, cu un consum redus de energie electrică.

Zgomotul unităţii exterioare este de 62 dB, ceea ce înseamnă un zgomot redus ca intensitate, iar cel al unităţii interioare este de 40-48 dB, asigurând un nivel foarte scăzut de zgomot în încăpere, în felul acesta putând să te odihneşti în condiţii optime de confort atât din punct de vedere al zgomotului cât şi a funcţionalităţii.

Greutatea unităţii exterioare este de 27 kg şi are dimensiunile de 715 x 235 x 540 mm, asigurând o funcţionalitate de până la temperatura ambientală maximă de +46 grade.

Greutatea unităţii interioare este de 9 kg si are dimensiunile de 745 x 250 x 195 mm, asigurând o funcţionalitate de până la temperatura ambientală maximă de -15 grade.

Culoarea unităţii exterioare este albă, iar cea a unităţii interioare este o combinaţie de alb cu negru, dându-i un design deosebit de elegant şi modern.

Dispus pe perete, va da o notă de eleganţă şi modernism casei tale şi va asigura un mediu ambiental foarte plăcut.

Într-un cuvânt aparatul de aer condiţionat Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C reprezintă economie, precizie şi conform.

Preţul acestui de aer condiţionat, nu este foarte mare şi este dat de tehnologia, funcţiile şi calitatăţile superioare cu care este dotat, iar dacă vrei să-l achiziţionezi, ţi-l recomad cu toată încrederea.