Russell Hobbs Aura, 20355-56 – robot de bucatarie de 700W

Stiti si voi ca noi femeile suntem invidioase si intr-o continua competitie cu vecina, cumnata sau verisoara primara. Stim ca totul e doar in capul nostru, probabil si din cauza ca avem prea mult timp liber la dispozitie, dar de cele mai multe ori avem nevoie de putina competitie pentru a ne scoate din rutina zilnica.

Sper ca la voi nu e altfel dar eu am un program zilnic asemanator si care de cele mai multe ori este si monoton. Nu ma intelegeti gresit, imi place sa ma ocup de copii si sotul meu dar cateodata mai simt nevoia sa ies din aceasta rutina si sa fac ceva ce ma solicita. Am intrat in jocul prietenei mele si de fiecare data cand ea isi cumpara ceva eu caut sa imi cumpar ceva mai bun, si invers, daca eu imi cumpar ceva ea cauta sa isi cumpere ceva mai bun.

Ultima achizitie a prietenei mele a fost un robot de bucatarie, va spun since nu aveam nevoie dar am zis ca nu strica unul la casa omului. Asa ca mi-am cumparat robotul de bucatarie Russell Hobbs Aura, 20355-56 si cum sunt si orgolioasa am hotarat sa il folosesc doar nu l-am cumparat degeaba.

Russell Hobbs Aura

Ei bine, am descoperit cat de util poate fi un robot de bucatarie pentru ca eu sa imi pot ocupa timpul si cu alte lucruri inafara de competitia intre prietene.

Russell Hobbs Aura, 20355-56 are 700 W, un bol de 4.5 l , 8 trepte de viteza, accesorii de tocat si feliat si storcator de fructe. Acesta  imbina cele mai dificile sarcini din bucatarie cu inovatia, astfel ca mie imi ramane de facut cea mai usoara parte atunci cand gatesc pentru orice parte a zilei.

Bratul robotului este rabatabil, capac de plastic cu fereastra pentru adaugarea ingredientelor si include storcator, tocator si feliator si razatoare.

Russell Hobbs Aura, 20355-56 are 8 trepte de viteza si control electronic variabil, sistem de mixare planetara si carlig pentru aluat, tel si paleta de mixat. Utile atunci cand faci prajituri pentru copii, dar si pentru prietena mea.

Datorita confortului si timpului liber pe care mi-l ofera robotul de bucatarie Russell Hobbs Aura, 20355-56, nu mai sunt in competitie cu prietena mea, din contra, ne consultam mereu cand vine vorba de aparatura din bucatarie, retetele pe care le preparam sau noua tehnologie in materie de aparatura pentru bucatarie care apare. Acum avem mai mult timp de documentare pe internet.