Philips Viva Collection HR7761/00 – primul pas in bucatarie

Ca o femeie gospodina ce sunt am hotarat sa imi achizitionez un robot de bucatarie.

Am decis sa cumpar un robot de bucatarie din comoditate, initial, dar mai apoi s-a dovedit a fi chiar util, mai ales pentru mancarea copiilor si nu numai.

Avand 2 copiii mici le  fac zilnic mancare, pentru cel mic ii fac mancare pisata iar pentru cel mare ii fac des prajituri de casa.

Sunt atenta la alimentatia copiilor dar si a noastra asa ca prefer sa fac mancare pentru cei dragi.

Mi-am achizitionat robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 si va spun sincer mi-a usurat munca, stiu ca suna ca din reclama dar va recomand sa incercati.

Pe langa faptul ca nu mai stau toata ziua in bucatarie tocand la legume pentru ciorba sau pisandu-le pentru supa, nu ma mai chinui nici cu aluatul pentru prajituri.

Sa va explic de ce.

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761 00

Philips Viva Collection HR7761/00 are 28 de accesorii utile pentru orice bucatarie ce pot fi spalate cu usurinta chiar si in masina de spalat vase. Din cele 28 de accesorii cele mai des folosite de mine sunt  instrumentul special pentru a amesteca si framanta aluat si coca, dupa cum va spuneam, incerc sa le dau copiilor mei prajituri facute de mine in casa. Un disc de emulsionare pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza. Diverse accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie. Un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor, sotul meu este un mare gurmand si nu concepe nici o masa fara carne. Vas de 1 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecare diferitelor ingrediente. O rasnita pentru a macina de exemplu boabe de piper.

Tehnologia PowerChop a robotului de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 este perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri. Aceasta tehnologie   o combinatie intre castronul interior,  forma lamei de taiere si unghiul de taiere, astfel obtinem  rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari.

Va recomand sa utilizati setarea de viteza redusa (viteza 1) pentru a prepara aluat de foietaj si de paine, a bate frisca, oua, iar setarea pentru viteza mai mare (viteza 2) o folosesc  pentru a pasa supe si piureuri sau a toca felia, rade mediu sau fin legumele, a toca ceapa si carne.

Philips Viva Collection HR7761/00 are putere de 750 W, capacitate bol de 1.5 l, capacitate blender de 1 l si capacitate framantare de 500g.