Samsung 43KS7502 – calitate deosebita

Preţ Samsung 43KS7502

De putin timp a fost lansat noul model de televizor Smart Samsung, din gama 2016, seria 43KS7502, 4K Ultra HD SUHD curbat, ce vine pe piaţă cu un preţ acceptabil, insa poate fi gasit pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online, cu preţ la reducere.  La cumpărarea produsului se oferă o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere contra cost.

Aspect Samsung 43KS7502

Acest model Smart TV Samsung, 43KS7502, are diagonala de 108 cm, iar pentru design s-a folosit o linie complet noua. Rama este foarte subţire, iar ca şi grosime aceasta a fost redusă până la mărimea slim, având o carcasă de culoare gri. Dimensiunile fără stand sunt de 956.5 x 554.5 x 83.1 mm iar cele cu stand sunt de  956.5 x 622.9 x 205.6 mm şi are o greutate de 10,6 kg.  Pentru a putea fi aşezat pe o comodă specială pentru TV, acesta a fost dotat cu un stand cu două picioruşe în loc de unul singur pe mijloc. Insă poate fi dispus şi pe peretele unei sufragerii sau a unui dormitor.

Caracteristici Samsung, 43KS7502

Pentru conexiuni, Samsung, 43KS7502 deţine o gamă completă, neexistând vreun dispozitiv care să nu poată fi conectat. Acesta dispune de 3 intrări USB 2.0, 4 porturi HDMI, Wi-Fi integrat, Slot CI+, ieşire audio optică, precum şi o ieşire pentru alte componente. Tunerul digital DVB-T/C/S2 ce deţine un Player multimedia integrat, a fost dotat cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video.  Samsung, 43KS7502 este un Smart TV de tip LED, ce are funcţia de monitor. Pentru sunet s-a folosit sistemul audio Stereo cu o ieşire a sunetului de 40 W, deţinând caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS, Woofer, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect şi  BT Headset Support. Pentru sistemul video s-a folosit un display ce are o diagonală de 108 cm, cu rezoluţia 4K Ultra HD şi cu o rezoluţie a pixelilor de 3840 x 2160, în aspect imagine 16:9, deţinând un contrast dinamic cu caracteristica Mega Contrast. Această caracteristică obţine o imagine cu un negru foarte intens şi un alb foarte luminos. Pentru a da o calitatea şi mai mare imaginilor, s-au folosit uemătoarele caracteristici de imagine: SUHD Remastering Engine,  Motion Rate 100,  PQI 2000,  HDR 1000,  Micro Dimming: UHD Dimming,  Precision Black (Local Dimming), Ultra black, Quantum Dot Color, Auto Depth Enhancer,  Auto Motion Plus,  Film Mode,  Natural Mode Support şi  Peak Illuminator Pro. Combinând aceste caracteristici cu ecranul SUHD imaginile sunt clare şi foarte luminoase. Quantum Dot este tehnologia caracteristică lui Samsung, ce are rolul de a îmbunătăţi culorile aducându-le până la aproape de cele naturale. Toate celelalte caracteristici au rolul de a asigura un contrast foarte bun, luminozitate şi culori perfecte, iar rezoluţia  4 k Ultra HD  asigură calitatea ecranului.

samsung-43ks7502

Review Samsung, 43KS7502

La acest Samsung, 43KS7502 se observă în primul rând calitatea imaginii, care este cea mai importantă caracteristică a unui televizor. Pentru a asigura această calitate a imaginii, acest televizor a fost dotat cu câteva caracteristici superioare de imagine ce dau claritate şi contrast bun, precum şi culori vii şi foarte apropiate de cele naturale. Pentru calitatea audio s-a folosit tehnologia Dolby Digital Plus ce oferă performanţă sunetului, precum şi câteva caracteristici superioare de sunet.  Acesta este un Smart TV de tip LED ce are funcţia de monitor. Pentru control, acestuia i s-a atribuit o telecomandă Smart Control inclusă, putând achiziţiona separat, pentru funcţia de monitor, o tastatură specială pentru Smart TV.

Pro: caractersitici superioare de imagine şi de sunet, 4K Ultra HD, Ecran SUHD curbat

Contra: preţ ridicat