Samsung 49K5502 – contrast intens si ecran curabat

Preţ Samsung 49K5502

Acest Samsung 49K5502 vine cu un preţ destul de acceptabil, mai ales că este un Smart TV de tip LED, având rezoluţia Full HD. Produsul poate fi găsit la vânzare într-unul dintre cele mai mari magazine online din România. La cumpărare vei beneficia de o garanţie de 24 de luni cu posibilitatea de extindere, contra cost.

Aspect Samsung 49K5502

Pentru design-ul acestui model, Samsung s-a orientat spre dimensiunea slim, pentru a-i da eleganţă dar şi pentru a-l face mult mai uşor. Din rama subţire se pot evidenţia culorile clare şi contrastul performant a-l display-ului. Carcasa de culoare gri închis are dimensiunile cu stand de 1105.8 x 710.5 x 293.8 mm, iar cele fără stand de 1105.8 x 645.5 x 54.9 mm, având o greutate de 14,2 kg. Datorită dimensiunii sale, poate fi dispus pe peretele unei sufragerii sau chiar pe peretele unui dormitor. Va asigura încăperii eleganţă şi un  stil modern.

Caracteristici Samsung 49K5502

Samsung 49K5502 este un Smart TV de tip LED ce are funcţia de monitor. Ecranul are o diagonală de 123 cm în aspect imagine 16:9, deţinând caracteristica Mega Contrast. Pentru sunet s-a folosit sistemul audio Stereo ce are o capacitate de ieşire a sunetului de 2 x 10 w. Caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect şi  BT Headset Support au fost integrate pentru a da calitate şi pentru a asigura un sunet perfect fără distorsiuni. Calitatea imaginii este dată de caracteristicile superioare de imagine cu care a fost integrat acest Smasung 49K5502 şi anume, Hyper Real Engine,  Motion Rate 50,  PQI 400,  Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode şi Natural Mode Support. Samsung, având rezoluţia Full HD de 1920 x 1080 pixeli suportă unghiuri largi de vizualizare, oferind imagini îmbunătăţite prin tehnologia Widw Color Enhancement, care permite redarea chiar şi a celor mai mici detalii. Având integrată funcţia Ultra Clean View, conţinutul utilizat este analizat folosind un algoritm avansat de filtrare ce zgomotul de fundal. Alături de celelalte tehnologii, calitatea imaginilor este excepţională, la standarde ridicate, contribuind semnificativ la procesarea imaginilor video, asigurând rezultate deosebite în ceea ce priveşte contrastul şi luminozitatea. Tunerul digital DVB -T/DVB-C deţine caracteristica Player multimedia integrat şi este dotat cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video. Pentru conexiune s-au folosit Wi-Fi integrat şi LAN precum şi Slot CI+, cu conectorii 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI, o ieşire digitală audio, o intrare pentru video componente şi o intrare pentru alte componente.

samsung-49k5502

Review  Samsung 49K5502

Samsung din gama 2016, cu seria 49K5502 este un Smart tv ce are funcţia de monitor. Aspectul său este unul modern şi elegant, foarte subţire, având o ramă subţire din care se revarsă cele mai frumoase culori ale display-ului ce are o diagonală de 123 cm. Calitatea imaginilor cât şi contrastul între alb şi negru sunt date de caracteristicile superioare cu care a fost dotat. Imaginile acestui Samsung 49K5502, sunt foarte clare si cât mai apropiate de natural, contrastul este caracterizat de un negru intens iar albul de o nuanţă foarte deschisă şi foarte clară iar culorile sunt vii şi strălucitoare. Sunetul este asigurat de cele mai noi caracteristici de sunet, precum şi de tehnologia Dolby Digital Plus. Conexiunile se fac prin cele mai noi metode, cum ar fi Wi-Fi integrat şi LAN. Este recomandabil oricui îşi doreşte un televizor performant în casa sa.

Pro: tehnologii avansate, Smart TV

Contra: nu deţine rezoluţia 4K