Samsung 88KS9800 – Ti-ai lua un televizor de aproape 1 miliard (lei vechi)

Tehnologia HDR Premium însoţită de funcţia Quantum Dot integrată, redă imaginile cu un contrast performant şi o luminizitate deosebită. Având funcţia Quantum Dot te bucuri de un spectru de culori deosebite, naturale  şi îmbogăţite. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, 223 cm, 88KS9800, 4K Ultra HD este un  Smart TV de tip LED şi deţine tehnologia Tizen. Având integrate tehnologiile Tizen, ce reprezintă o platformă de deschidere a surselor care permit dezvoltarea aplicaţiilor web pentru TV.  Cu Tizen, acesta deţine mai multe funcţii, oferind acces intuitiv pentru divertisment, jocuri precum şi la posibilitatea alegerii continutului TV.

Tehnologia SUHD Remastering Engine analizează şi optimizează automat conţinutul rezoluţiei 4K UltraHD. Modul în care conţinutul video şi calitatea jocurilor sunt redate la cea mai bună rezoluţie, sunt asigurate de funcţiile speciale cu care acesta a fost dotat. Imaginile devin mai vii cu tehnologia Auto Dept Enhancer, televizorul curbat aplicând diferite niveluri de îmbunătăţire a contrastului, astfel încât poţi vedea şi cele mai ascunse detalii.

Sistemul audio deţine tehnologia Dolby Digital Plus oferind cea mai bună calitate a sunetului, cu caracteristicile superioare de sunet DTS Codec DTS Premium sound DTS Premium Sound 5.1 Woofer Wallmount Sound Mode Multiroom Link TV SoundConnect BT Headset Support. Acest sistem audio are o putere de ieşire impresionantă a sunetului de 70W.

88KS9800

Televizorul SUHD Curbat Samsung, 223 cm, 88KS9800, 4K Ultra HD are o diagonală a ecranului de 223 cm, cu display de tip LED în rezoluţia SUHD 4K Ultra HD, deţinând  o rezoluţie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli în raport de aspect imagine 16:9 şi un contrast dinamic Mega Contrast,aducând  nuanţele de negru la un negru mult mai intens iar nuanţele de alb la un alb mult mai deschis şi mult mai strălucitor. Pentru calitatea imaginii acest Smart TV a fost dotat cu caracteristicile superioare de imagine Ultra black Quantum Dot Display Ecran Curbat 4200R Panel 10 bit SUHD Remastering Engine PQI 2600 HDR (High Dynamic Range) 1000 Supreme UHD Dimming Precision Black Pro Quantum Dot Color Auto Depth Enhancer Auto Motion Plus Film Mode Peak Illuminator Ultimate.

Tehnologia 4K oferă un proces unic Ultra HD, de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, îmbunătăţind modul în care este redat conţinutul video dar, calitatea jocurilor, precum şi modul în care este redată calitatea imaginii. Toate aceste caracteristici  redau imagini mult mai performante, mult mai clare şi mult mai luminoase, reproducând fiecare detaliu către o imagine clară. Aceste caracteristici îmbunătăţesc reproducerea mişcărilor, redându-le clare şi vibrante, precum şi mişcările rapide pe ecran. Cu caracteristica Auto Motion Plus imaginile sunt îmbunătăţite în mod vizibil. Caracteristica Mod Film face culorile mult mai calde şi  imaginile mult mai cursive dând impresia de cinema la tine acasă. Tehnologia Precision Black îmbunătăţeşte contrastul prin optimizarea luminii, redând imagini în culori intense de negru.

Toate sursele de conţinut, antenă, cablu TV, etc. se găsesc grupate într-un singur loc,  pentru o utilizare mult mai uşoară. Tuner-ul digital împreună cu player-ul multimedia integrat îţi permite să ai o vizualizare a conţinutului,  la standarde de cea mai bună calitate. Conectând stick-ul USB sau HDD la televizor, te poţi delecta cu filme, muzică şi fotografii sau imagini din vacanţă.

Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, 223 cm, 88KS9800, 4K Ultra HD are un design modern şi inovator, model foarte subţire de tip  slim, având cu  carcasă  de culoare Dark Titan cu marginile înguste, putând fi dispus atât pe peretele din sufragerie sau din dormitor dar şi dispus pe o comodă, pentru a da casei un aspect modern. Dimensiunile standard ale acestui Smart TV sunt de 2113 x 1328 x 511  mm, fără stand  1963.1 x 1134.7 x 190.2 mm şi de 1963.1 x 1217.3 x 435.8 mm cu stand compatibil VESA 600 x 400, şi o greutate de 64,8  kg.

Preţul acestui televizor SUHD Curbat Smart Samsung, 223 cm, 88KS9800, 4K Ultra HD este dat de dimensiunile impresionante, tehnologiile şi  caracteristicile speciale cu care a fost dotat. Dacă îţi doreşti  să-l cumperi, ţi-l recomand cu toată încrederea.

Samsung-KS9500