Haier HW60-10F2S – Clasa A++ la un pret foarte bun!

Prezentă în toate continentele lumii, firma chineză Haier, a dezvoltat proiecte în peste 100 de ţări, oferind în permanenţă clienţilor săi încredere şi profesionalism în produse electrocasnice.

Drept mărturie, Haier a dezvoltat maşina de spălat rufe  Haier HW60-10F2S, ce are o capacitate de încărcare a rufelor de 6 kg. Inteligentă şi performantă aceasta face parte din clasa de eficienţă energetică A++, cu clasa de eficienţă energetică la spălare A şi clasa de eficienţă energetică la centrifugare C. Aceasta are un consum anual de energie electrică de  171 kw.

Masina de spalat rufe Haier HW60-10F2S este dotată cu un număr de 16 programe standard de spălare, precum şi câteva programe cu funcţii speciale. Cu programul rapid, ce are o durată de 30 de minute, poţi spăla rufele foarte eficient într-un timp foarte scurt. Cu programul prespălare, rufele foarte murdare, vor fi mai întâi înmuiate şi apoi spălate foarte eficient, redând rufele albe şi foarte curate. Programul lână spală rufele într-un mod delicat pentru a nu deteriora ţesăturile din lână şi pentru a le păstra la forma iniţială. Programul uşor de călcat, spală rufele mai foarte uşor pentru a nu produce plieri sau mototoliri, putând să le calci foarte uşor după ce au fost spălate. Cu programul special Express, o cantitate mai mică de haine, uşor murdare şi nepătate, poate fi spălată într-un timp foarte scurt.  Cu programul special Zilnic se pot spăla rufele puţin murdare şi nepătate, ce au fost purtate o singură dată, într-un timp foarte scurt la o temperatură scăzută a apei.  Cu programul Ciclu clătire, rufele pot fi clătite suplimentar pentru a elimina orice urmă de detergent şi este destinat în special persoanelor cu piele sensibilă sau alergice la detergent. Programul bumbac este destinat spălării rufelor de bumbac, pentru a le reda albe şi fără urme de pete. Programul consum redus de energie, spală rufele într-un timp foarte scurt la o temperatură a apei foarte scăzută. Programul delicate este destinat spălării rufelor din mătase sau alte ţesături ce se pot deteriora uşor la spălare. Programul mix permite spălarea eficientă a  tuturor tipurilor de ţesături, într-un singur ciclu de spălare, fără a produce deteriorări acestora.  Programul spălare manuală este destinat spălării hainelor şi a rufelor în general, care nu permit spălarea la maşina de spălat, deoarece ţesătura acestora se deteriorează foarte uşor sau se decolorează. Cu programul sport, nu trebuie să-ţi mai faci griji pentru echipamentul tău sportiv. Acesta va fi spălat eficient fără a fi deteriorat.

Haier HW60-10F2S

Masina de spalat rufe Haier HW60-10F2S a mai fost dotată cu funcţia de siguranţă pentru protecţia copiilor, selector de centrifugare, funcţia de oprire şi adăugare a rufelor pe care ai uitat să le bagi la spălat, picioruşe ajustabile pentru a regla balansul maşinii în momentul centrifugării şi multe altele. Tehnologia Aqua Prof cu care a fost dotată maşina de spălat rufe Haier HW60-10F2S,  valorifică la maxim consumul la energie electrică, la apă şi la detergent, aceasta având un consum anual de apă de 9900 litri.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 77 dB iar nivelul de zgomot la spălare este de 61 dB. Dimensiunile sale sunt de 84,5 x 59,7 x 49,7 cm şi are o greutate de 64,5 kg. Aceasta poate fi încadrată în orice spaţiu din baie sau din bucătărie, fără să incomodeze utilizatorul.

Design-ul maşinii de spălat rufe Haier HW60-10F2S este unul modern ce face parte din noua generaţie, cu o carcasă de culoare alb, cu linii drepte şi foarte fine, având dispus pe sertar logo Haier, iar în partea dreaptă panoul cu afişaj LCD. Dacă ţi-o doreşti în casa ta, ţi-o recomand atât pentru design cât şi pentru performanţă.