Televizor LED Sencor, 81 cm, 3214M4, HD Ready – pret ideal

Sencor este o companie de electronice de consum, fondată în Japonia la sfârşitul anilor ’60 şi  continuată pentru a obţine prestigiul în domeniul tehnologiilor audio. La începutul anilor ’90, când Sencor a devenit brand European, varietatea de produse s-a extins la modul semnificativ. Sencor este un brand care leagă tradiţia japoneză de tehnologia de ultimă oră la tendinţele moderne ale unui stil de viaţă confortabil, împins chiar mai departe de emotivitate, individualism şi de divertisment.

Televizor LED Sencor, 81 cm, 3214M4, HD Ready este un Non Smart de tip LED cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. A fost dotat cu un sistem de sunet Stereo, cu caracteristica specială de sunet Equalizer, având o capacitate de ieşire a sunetului celor două boxe pe care le deţine, de 7 w. Cu caracteristica specială Equalizer se poate reduce sau se poate amplifica întregul spectru audio,  putându-se modifica gain-ul frecvenţelor.

tv-sencorLED TV-ul Sencor deţine o diagonală de 81 cm cu rezoluţia High Definition, având un contrast dinamic de 600000:1 şi o luminozitate a ecranului de 600 cd/mp. Rezoluţia display-ului este de 1366 x 768 pixeli, cu raportul de aspect al imaginii de 16:9, având un timp de răspuns de 5 ms. Pentru performanţă vizuală acesta a fost dotat cu caracteristicile superioare de imagine 100 Hz,  Digital Comb Filter şi  Zoom. Caracteristica specială 100 Hz oferă posibilitatea de a afişa o succesiune de 100 de imagini. Caracteristica Digital Comb Filter este un filtru care separă semnalul de lumină de semnalul cromatic, rezultând eliminarea şi reducerea interferenţelor încrucişate de culoare. Cu caracteristica Zoom se poate selecta o parte a unei imagini ce se poate mări, devenind mai mare şi mai  apropiată, deoarece a fost extinsă.  Acest LED TV deţine unghiuri de vizualizare de 178/178, putând privi către el din orice colţ al camerei,  fără ca ecranul să devină  distorsionat.

Acest Televizor LED Sencor, 81 cm, 3214M4, HD Ready a fost dotat cu un tuner digital DVB T/C fiind capabil să recepţioneze semnale terestre atât cu cablu cât şi fara cablu, eliminând utilizarea unor receptoare suplimentare. Acesta deţine un port pentru redare video şi unul pentru antena TV, precum şi caracteristica special Player Multimedia Integrat. Pentru conexiune  a fost dotat cu 1 conector pentru USB 2.0, 3 porturi HDMI, 1 port pentru căşti minijak şi o intrare pentru SCART, cu conectorii  AV In, PC Audio In, Slot CI+. Puterea consumată este de 50 w.

Dimensiunile sale fără stand sunt 730 x 440 x 72 mm iar cele cu stand de 730 x 486 x 280 mm, standul fiind compatibil VESA 200 x 200, având o greutate de doar 4,6 kg. Pentru design, Sencor a folosit filosofia brand-ului, prin logo-ul descris în litera „o” ca un punct roşu, simbol al soarelui, aplicat pe carcasa de culoare neagră. Preţul televizorului LED Sencor, 81 cm, 3214M4, HD Ready este foarte mic, putând fi disponibil pentru orice buzunar şi pentru oricine îşi doreşte performanţă la preţ mic.