Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l – 1 perete virtual

Compania Sud Koreeană Samsung a făcut posibil ca visul oricărei gospodine să devină realitate, dând viaţă unui robot care să facă cutăţenia în locul lor.

Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l, 1 perete virtual, este un aspirator pentru curăţenie de tip tobot, ce aspiră numai în mediul uscat,  pe multiple suprafeţe, fiind dotat cu un  acumulator  şi baterie reîncărcabilă. Această baterie poate fi încărca folosind standul pentru încărcare, cu care este dotat.  Greutatea aspiratorului robot este de 3,6 kg, o lăţime de 35,5 cm, înălţine 9,3 cm şi adâncimea de 35,5 cm. Pentru performanţă în utilizare,  aspiratorul robot a fost dotat cu tehnologia Virtual Guard. Acest perete virtual poate fi setat cu ajutorul unui buton prin simpla lui acţionare. Această tehnologie are capacitatea de a proteja obiectele de mare însemnătate din casă, selectând spaţiile restricţionate, pe care robotul le va evita în timpul lucrului.

aspirator-robot-samsungPentru orientarea prin casă aspiratorul robot foloseşte o hartă virtuală, numită sistem Visionary Mapping, ce detină o cameră digitală cu două procesoare, model VR 5011. Acest sistem inteligent are rolul de a crea o hartă sau o schiţă completă a casei tale, găsind cel mai bun traseu pentru o curăţenie impecabilă. Cu spiratorul robot Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l, 1 perete virtual, nu trebuie să-ţi mai faci griji în privinţa părului de la câine sau de la pisică. Aspiratorul robot va curăţa fiecare fir de păr lăsat de animale, eliminând efectul static de atragere  a părului asupra periilor pentru curăţare şi colectându-le în dispozitivul colector.

Când încărcătura bateriei scade, acesta îşi întrerupe lucrul şi merge către staţia de încărcare. După ce bateria s-a încărcat, acesta revine la poziţia iniţială, reluând lucrul şi terminând curăţenia. Timpul de încărcare a bateriei durează circa  120 de minute. Modul silenţios de funcţionare a aspiratorul robot, de 70 dB,  face posibil ca tu sau copilul tău să  poţi dormi în timp ce el munceşte. Poţi vorbi la telefon fără să fii deranjat de zgomot sau poţi să vizionezi un film preferat.

Acest Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l, 1 perete virtual, a fost dotat cu patru moduri de lucru şi anume: auto, spot, max şi manual, putând seta modul în care doreşti să lucreze, în funcţie de necesităţile tale. Se pot selecta programele One Time – pentru a singură aspirare sau Daily Schedule pentru curăţenia zilnică. Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l, 1 perete virtual, nu va mai aştepta să-i dai comenzi, pornind singur pentru curăţenia zilnică in casă.

Capacitatea de colectare a acestuia este de 0,6 l, având o putere de 40 w şi o autonomie în lucru de 90 minute. Design-ul este  unul inovator, de forma unei dischete  rotunde, deţinând o carcasă în culorile negru şi gri, dispunând de un panou de unde se pot seta comenzile. Preţul nu este foarte mare şi te scuteşte de munca istovitoare.