SeniorWatch M1: Ceas. Telefon. Și mai mult de atât.

SeniorWatch M1 este un ceas de mână ce are funcția de localizare și smartphone încorporat, cea a fost gândit și creat pentru persoanele dragi, având în felul acesta siguranță pentru cei dragi și mai puține griji pentru tine. Acesta tine familiile conectate prin sincronizarea ceasului SeniorWatch M1 cu smartphone-ul sau tableta personală prin aplicația Vonino Family Track, fiind astfel la curent cu activitățile familiei tale.

Dotat cu un buton SOS, acesta poate fi apăsat cu ușurință în cazul unei urgențe, dar și cu două butoane de apel pentru doi dintre membrii familiei tale. Bateria de tip Li-On 3.7 v are o capacitate de 350 mAh și o autonomie în funcționare de 48 ore. Aceasta poate fi încărcată cu un încărcător tip USB DC 5V.2A. Sistemul audio este format dintr-un difuzor.

SeniorWatch M1

Poți fi la curent cu activitatea zilnică a familiei tale prin SeniorWatch M1, ce funcționează împreună cu aplicația Vonino Family Track, disponibilă gratuit pe Google Play și Apple App Store. În felul acesta vei afla dacă copilul a ajuns acasă de la școală sau de la alte activități, în siguranță. De asemenea, cu funcția Localizare în timp real, prin folosirea aplicației Vonino Family Track împreună cu SeniorWatch M1, vei ști locația curentă, oricând cu mare ușurință. Zona de siguranță reprezintă un fel de gard virtual, în jurul unui perimetru ales de tine. Activând această funcție vei fi notificat de fiecare dată când aria perimetrului stabilit de tine, va fi depășită. Cu funcția Apel poți face contactul cu cei dragi prin simpla apăsare a unui buton. Cu funcția SOS cei dragi pot acționa butonul prin simpla apăsare a acestuia, pentru a apela numerele presetate. Funcția Traseu îți permite să vezi traseul parcurs și activitatea zilnică a copilului tău sau a unei persoane dragi ție. Fiind compatibil cu Android și IOS, aplicația este disponibilă atât pe Google play cât și pe Apple App Store.

SeniorWatch M1 este un  produs Family Track ce deține un Slot Single Sim de tip 1 x mini-Sim, compatibil cu rețelele mobile 2G-GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS. Mai deține un procesor tip Mediateck, nodel MT6260, cu seria Cortex A7. Displayul este de tip OLED. Mai este dotat cu un  adaptor 5 pini la USB. Deține tehnologia Bluetooth v3.0, tehnologia Wi-FI numai pentru localizare și GPS, LBS pentru poziționare prin serviciul de date GPRS. Pentru sistemul audio deține un difuzor. Dimensiunile sale sunt de 185 x 33 x 12,5 mm, greutatea sa este de 62 grame iar culoarea acestuia este neagră. Deține senzorul Distanță parcursă și funcțiile Localizare în timp real, Redare traseu și Zona de siguranță. Prețul acestuia nu este foarte mare, iar dacă vrei să-ți știi familia în siguranță, ți-l recomand.