Vonino MusicPAD H1: acces gratuit la peste 30 de milioane de melodii prin aplicatiile SoundCloud si Anghami

Iată că Vonino dezvoltă dispozitive speciale pentru divertisment, independente de  telefoane și tablete.  În acest sens Vonino prezintă dispozitivul MusicPAD H1, ce reprezintă un Smart Home Entertainment System de mici dimensiuni cu un design elegant, de culoare gri, ce se poate încadra în orice loc din casa ta, asigurându-ți acces gratuit la peste 30 milioane de melodii, prin aplicațiile inteligente Sound Cloud și Anghami. Mai mult decât atât, pentru copii deține preinstalată aplicația Youtube Kids.

Acesta îți poate reda buna dispoziție nu numai acasă ci și la birou sau în concediu. Cu aplicația Soun Cloud ce reprezintă unul dintre cele mai mari servicii pentru muzică, ai posibilitatea de a asculta muzica sau artistul favorit iar cu aplicația Angham, care reprezintă cea mai nouă aplicație pentru muzică, ai posibilitatea de asculta atât muzică internațională  cât și cel mai nou playlist pentru muzică arabă. Prin contractele încheiate cu casele de discuri Angham, oferă acces gratuit la peste 30 milioane de melodii la cea mai înaltă calitate, fiind disponibile pe streaming. Economisind spațiul de stocare, poți asculta muzica online preferată, descoperind artiști, melodii noi și albume.

MusicPAD H1

Te vei bucura de Entertainment fără limite prin Bluetooth, HDMI, Audio In/Out, conectând dispozitivul prin HDMI sau Cast Screen la televizorul din cameră, și astfel vei avea propriul cinematograf la tine acasă. Toate serviciile de Streaming video ce erau până acum disponibile doar pe smartphone sau tabletă, le ai acum disponibile pe televizorul tău. Cu funcția de Streaming Bluetooth poți asculta muzică din telefonul mobil, prin cele două difuzoare stereo ce au o ieșire a sunetului de 5 w fiecare. Aceeași funcție îți permite și transmiterea videoclipurilor din telefonul mobil pe MusicPAD H1.

Acest dispozitiv este echipat cu aproape tot ce îți place: selecția de piese și albume preferate, player integrat, recomandări personalizate în funcție de istoric, acces nelimitat la un catalog cu aproape 30 milioane de melodii. Foarte interesant, faptul că poți descărca și asculta muzică chiar dacă acesta este offline, iar atunci când nu ai acces la internet, îți poți crea propriul playlist  ascultând muzica preferată. Ca să fii la curent cu tot ce e nou vei primi înștiințări, în funcție de preferințele tale. Ascultând Live vei fi la curent cu știrile transmise de radio Tuna, iar în cazul în care nu nu vrei să asculți doar muzică, ai acces instant către posturile de radio, pentru a asculta știrile și a fi la curent cu noutățile din toată lumea. Aplicațiile fără limită, se realizează prin suita completă de Google TM, Google Play(TM), prin care poți accesa peste 1 milion de aplicații, jocuri, cărți și multe altele. Se pot găsi cele mai populare aplicații atât gratuite cât și plătite, în funcție de preferințele tale, explorând colecții de aplicații alese de utilizatori avizați.

Pentru portabilitate acesta deține o baterie Li-Ion care asigură până la 7 ore de streaming audio, 6 ore de streaming prin Bluetooth sau 3 ore de streaming video, cu o capacitate de 2000 mAh și o autonomie în regim de așteptare de până la 200 ore.

MusicPAD H1 este un sistem multimedia, fără Sim, ce are un sistem de operare Android 5.1 Lollipop, având încorporat un procesor Quad Core Rockchip, model RK3128, având seria Cortex A7. Procesorul are o frecvență de 1200 mHz, cu GPU ARM-Mali de 400 mp, cu cititor de card de memorie Micro SD până la 32 GB, o memorie RAM LPDDR3 de 1 GB, deținând și o memorie internă de 8 GB. Displayul TN Capacitiv are o diagonală de 7 inch și o rezoluție a ecranului de 1024 x 600 pxl, deținând funcțiile inteligente Mira Vision și Cast Screen.

Dispozitivul este dotat cu tehnologiile Bluetooth, Wi-Fi direct, 1 USM 1 x microUSB, 1 port audio Jack de 35 mm, 1 port de ieșire video HDMI. Dimensiunile sale sunt de 120 x 117 x 350 mm și are o greutate de 1000 grame. Prețul este destul de acceptabil și este dat de funcțiile inteligente pe care le deține.