Masina de spalat rufe Sharp ES-GFD9104W3 – clasa energetica A+++

Sharp ES-GFD9104W3 este o masina de spalat rufe premium care se diferentiaza de alte modele prezente pe piata de electrocasnice printr-o capacitate de spalare de pana la 9 kg si viteza de centrifugare de 1000 rpm. Optiunile de spalare variaza la acest model de la 20 de minute (cel mai rapid program de spalare) pana la un program special la care puteti apela in timpul noptii. Cu alte cuvinte, o intreaga paleta de optiuni pe care va puteti baza pentru a va curata hainele exemplar de fiecare data!

DESIGN

Masina de spalat produsa de Sharp se bucura de un design inovator. „Desenata” in alb, hubloul acesteia este complet negru, ca de altfel si marginea superioara, acolo unde poate fi gasit cu usurinta afisajul LCD. In respectiva zona a fost amplasat, de asemenea, selectorul de programe si sertarul pentru detergent. Pe panoul digital amintit puteti citi toate informatiile de care aveti nevoie in momentul spalarii (temperatura apei, timp ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, amanare pornire, etc.).

Multumita design-ului, prevazut cu pereti laterali ce contribuie in mod direct la amortizarea zgomotului si nivelul vibratiilor generate pe parcursul spalarii, aceasta masina functioneaza silentios indiferent de programul ales.

CARACTERISTICI TEHNICE

Masina de spalat Sharp ES-GFD9104W3 este automata, de capacitate 9kg, incarcarea rufelor realizandu-se frontal. Hubloul se deschide la 135 de grade. La o viteza maxima de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, producatorul ne asigura ca rufele vor fi stoarse rapid si eficient.

Alte specificatii tehnice de care trebuie sa tineti cont: clasa energetica A+++, clasa de eficienta A la spalare si, respectiv, clasa de eficienta C la centrifugare.

PROGRAME DE SPALARE

Cea mai rapida optiune de spalare disponibila consta in programul Super Rapid 20 min. In ideea de a proteja mediul inconjurator si resursele naturale, Sharp a dotat masina cu un program denumit sugestiv Eco Clean 20°. Se pot spala cu ajutorul acestuia atat articole din bumbac, precum si hainele mai putin murdare. Incarcarea maxima poate fi de 4 kg, durata programului fiind relativ redusa si la o temperatura scazuta.

Programul extra-clatire devine util atunci cand doriti o clatire suplimentara in cadrul programului principal de spalare. Mamicile se pot folosi de el pentru a reduce riscul afectiunilor specifice bebelusilor (piele sensibila, alergii, s.a.m.d) ce pot lua nastere din cauza urmelor de detergent.

Sifonarea excesiva a camasilor este redusa semnificativ acum gratie functiei speciale cu care Sharp a echipat aceasta masina.

Programul de prespalare va fi utilizat cu precadere in cazul hainelor cu pete vechi sau, in general, pentru hainele foarte murdare. Renuntati la acest program pentru a consuma mai putin timp, energie, detergent si apa.

Articolele vestimentare ce vin insotite de etichete inscriptionate cu mesajul „a nu se spala in masina” se vor curata cu ajutorul programului Spalare manuala. Valabil si pentru incaltaminte sau haine de lana.

Materialele sintetice se pot curata laolalta cu cele din bumbac prin intermediul programului Mix, tot aici fiind disponibile si urmatoarele optiuni: program bumbac (40°C, eco 60°C, 90°C), delicate (matase, lana) si sintetice rece la 60°C.

Persoanele amatoare de sport se vor baza de acum incolo pe un alt set de programele speciale, in aceeasi categorie incadrandu-se si posesorii de blugi (Jeans).

Programul de spalare de noapte ne permite sa folosim masina si atunci cand ne odihni. Aceasta se va opri chiar inaintea ciclului de rotiri pentru ca voi sa dormiti in liniste. Finalizarea programului va avea loc in dimineata urmatoare, fara alte setari suplimentare.

CONCLUZII

Iata mai jos de ce recomandam/ sau nu cumpararea masinii de spalat rufe Sharp ES-GFD9104W3:

PRO

  • clasa energetica A+++;
  • pachet complet de functii speciale;
  • 15 programe de spalare;
  • rezultate bune la spalare;

CONTRA

  • nu ofera libertatea de a asocia temperatura apei cu un anumit numar de rotatii;