Televizor LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CFE6352E – visul imaginatiei

Producătorul Sharp, lider în produse electronice si electrocasnice, si-a dobandit numele de la primele invenţii, uimind prin noua gamă de televizoare 2016. Gama de televizoare Sharp a fost extinsă, pentru a include noul televizor Televizor LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CFE6352E, Full HD. Multitudinea de caracteristici împreună cu calitatea imaginii şi a sunetului acestui  televizor de la Sharp,  transformă încăperea într-o sală cinematograf sau într-un studio.

Televizorul LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CFE6352E, Full HD,  este un Smart TV de tip LED ce are funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Sistemul audio de tip Stereo, este destul de performant datorită celor 2 boxe ce au o capacitate de ieşire a sunetului de 8 w, precum şi a caracteristicilor superioare de sunet NICAM / A2 Equalizer Dolby Digital + DTS 2.0 Surround. Tehnologia Dolby Digital Plus este o tehnologie a sunetului performant,  transformând imaginea şi sunetul în experienţa unei săli de cinama. Aceasta  utilizează sunetul  tehnologiei Surround, care este proiectat pentru evoluţia în mass-media. Toate acestea asigura cel mai bun sunet pentru acest tip de televizor, redând practic cea mai buna calitate a sunetului. Opţiunea suplimentară Treble and Bass Control permite ca muzica ta preferată să fie redată de pe un dispozitiv, direct pe ecranul televizorului prin conexiunea Wi-Fi.

televizor-led-smart-sharp-109-cm-lc-43cfe6352eEcranul Full HD performant are o diagonală de 109 cm şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli în aspect imagine 16:9,  o luminozitate a ecranului de 300 cd/mp şi un contrast dinamic de 1000000:1.  Pentru recepţie şi transmisie acesta a fost dotat cu un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, un port pentru redare video şi o intrare pentru antenă, deţinând caracteristica speciale Player multimedia integrat.  Acesta permite  conexiuni prin Slot CI+,  RF In,  3 porturi HDMI, 2 intrări USB 2.0, video composit, SCART, căşti Minijack, intrare PC, ieşire audio digitală şi optică. Pentru conexiune mai deţine caracteristicile speciale HbbTV, YouTube Facebook,  Twitter,  Web Browser, DLNA, Wi-Fi Direct, PVR  şi Hotel Mode, ceea ce indică faptul că poate fi folosit pentru camera unui  hotel.

Dimensiunile televizorului LED Smart TV Sharp, 109 cm, LC-43CFE6352E, Full HD sunt de 965.9 x 573.0 x 67.1 mm fără stand, iar cele cu stand sunt de 965.9 x 594.6 x 186.2 mm, deţinând stand compatibil VESA 400 x 400, şi având o greutate de 7,8 kg. Puterea consumată de energie electrică a acestuia este de 50 w, însemnând că are un consum foarte redus de energie electrică.

Telecomanda din dotare este clasică,  cu butoane pentru accesarea programelor şi a funcţiilor pe care le deţine. Are un răspuns bun la comenzi şi este uşor de folosit datorită butoanelor aşezate intuitiv. Meniul este foarte simplu de configurat şi de setat.

Pentru design, Sharp a folosit  o carcasă de culoare neagră, care îi conferă un stil modern, model slim, cu rama extrem de subţire, putând fi montat pe perete datorită suportului compatibil VESA sau poate fi aşezat pur şi simplu  pe o comodă. Astfel dispus va da încăperii un aer  modern şi elegant.

Preţul este destul  convenabil,  fiind recomandat pentru calitatea display-ului dar şi a calităţii sunetului performant.