LG GBB530PVQWB – Combina frigorifica cu un design uimitor

Combina frigorifică LG GBB530PVQWB face parte din clasa de eficienţă energetică A+, ce asigură un consum de energie electrică destul de redus şi deţine sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator, asigurând răcirea optimă şi eficientă în tot frigiderul, făcând posibilă păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii.  Datorită sistemului performant de răcire a celor două compartimente, atât a frigiderului cât şi a congelatorului, pe bază de curenţi cu aer rece, împiedică formarea gheţii pe pereţii acestora. Volumul net total al acestei combine frigorifice este de 343 l din care 252 l reprezintă volumul net al frigiderului iar 91 l volumul net al  congelatorului.  Consum energetic anual al acesteia este de 317 kw.

Combina frigorifica LG GBB530PVQWB a fost dotată cu un singur compresor  ce revoluţionează nucleul frigiderului, asigurând un consum redus de energie electrică prin controlul optim al temperaturii. Acesta face parte din clasa climatică SN-T, cu agent de răcire R600a, având un nivel de zgomot de 41 dB, făcându-o destul de  silenţioasă. Dacă se întâmplă să cadă curentul,  aceasta are asigurată o autonomie fără curent electric de până la 16 ore .

lg-gbb530pvqwb-2Frigiderul este dotat cu 4 compartimente cu rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe şi un compartiment Fresh Zone pentru păstrarea în condiţii optime de refrigerare pentru carne şi peşte. Deţinând  funcţia specială  Multi Air Flow  curenţii de aer rece sunt distrinuiţi uniform în tot frigiderul iar sistemul antibacterian face ca alimentele să fie protejate de microbi şi bacterii. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Spaţiile pentru depozitarea alimentelor sunt  largi şi de încăpătoare şi se pot păstra o perioadă mai lungă, datorită tehnologiei Total No Frost ce face ca alimentele să-şi  păstreze proprietăţile şi prospeţimea, în condiţii optime, fără a fi umezite şi fără a căpăta urme mucegai. Funcţia Smart Diagnose îţi va arăta erorile în cazul unei defecţiuni.

Congelatorul este dotat cu 3 compartimente încăpătoare, pentru a putea depozita alimentele, chiar şi pentru o perioadă mai îndelungată, asigurând un flux de aer multidirecţional pentru congelarea eficientă şi uniformă a pachetelor cu alimente. Sistemul de dezgheţare se face în acelaşi mod automat. Funcţia super congelare asigură o capacitate de congelare de 9 kg în 24 de ore.

Uşa frigiderului este dotată cu 4 suporturi de depozitare pentru sticle, borcane, suport pentru unt/brânză.  Uşile sunt cu deschidere standard pe dreapta, sunt reversibile şi au mânere verticale. Iluminarea din interiorul frigiderului se face cu un LED performant asigurând vizibilitate optimă în tot frigiderul.

Desingn-ul combinei frigorifice LG GBB530PVQWB este foarte atrăgător cu carcasa din inox, de culoare argintie, simplă având dispus un panou de afişaj de tip LED ce-i dă un aspect foarte modernă, având dimensiunile de 201 x 59.5 x 68.6 m. Cu combina frigorifică  LG GBB530PVQWB vei avea o bucătărie modernă dând acesteia un aspect  foarte atrăgător. Preţul este destul de acceptabil  şi este  dat de tehnologia şi funcţiile pe care le deţine, fiind  recomandată oricui îşi doreşte o combină frigorifică din noua generaţie.