Televizor LED SmartTech, 60 cm, LE-2419, HD Ready – ideal pentru dormitor!

SmartTech LE-2419 este un televizor nou, aparut chiar inainte de black friday 2015, un TV pe care il astept la oferta, astept un pret accesibil pentru in momentul de fata discutam despre 799 lei, un pret destul de mare daca nu avem o promotie in momentul de fata.

SmartTech te duce cu gandul ca este un televizor SMART, insa trebuie sa spunem ca este doar un televizor low-budget, adica pret mic si performante destul de bune, un TV care nu aduce internet, nu aduce aplicatii, dar aduce o imagine pe cat se poate de interesanta datorita tehnologiei LED.

Asadar si prin urmare, pretul este de 799 lei, insa cu siguranta in urmatoare perioada vom discuta de promotii colosale privint acest TV. Ii poti verifica pretul actualizat accesand link-ul de mai jos.

Despre design nu pare am multe de zis, este un TV negru cu o rama destul de vizibila, picioarele televizorului aduce o nota de rafinament si as putea spune ca seamana izbitor cu cele de la LG, inca comparatiile nu-si au rostul pentru ca discutam despre o diferenta de pret colosala intre un model LG, SAMSUNG si SmartTech.
Televizor LED SmartTech, 60 cm, LE-2419, HD Ready

Ca si performante nu avem cum sa nu evidentiem ecranul de 60 cm care vine cu rezolutia HD, exact ce ne trebuie pentru a avea o imagine buna atunci cand urmarim programale HD pe care le avem la dispozitie in momenutul de fata, iar pe langa diagonala si rezolutie, aducem de veste ca vine cun un contrast dinamic, un timp de raspuns de 6.5 ms si un aspect al imaginii 16:9.

Tehnologia LED se remarca prin consumul redus de energie dar si pentru o imagine clara cu o luminozitate buna si un contrast crescut, iar SmartTech LE-2419 ca si consum de energie avem 48 W, destul de mic daca este sa ne gandim la performantele pe care le ofera.

Pentru pasionatii de jocuri pe consola ii anuntam ca SmartTech LE-2419 vine cu port HDMi, astfel putem conecta consola direct la televizor, plus de asta, portul hdmi il mai folosim conectand laptopul la televizor, asa ca putem sa urmarim filmele redate pe laptop direct pe televizor.

Dupa cum am spus si mai sus, este un televizor low-budget, insa asta nu ne impiedica sa-l achizitionam pentru un dormitor mai mic sau pentru o bucatarie, eventual chiar si pentru camera copilului cred ca este o alegere potrivita.