HP 350 G2 – Laptop util si ergonomic!

HP 350 G2 noul laptop al companiei americane de IT, Hewlett-Packard (HP), nu dispune de o performanta foarte mare mai ales in ceea ce priveste grafica acestuia, insa laptopul util si ergonomic, realizat pentru utlizarea mobila, echilibreaza foarte bine stilul accesibil cu productivitatea, fiind perfect pentru calculele si sarcinile de zi cu zi.

Noul model de laptop HP 350 G2 a fost conceput pentru a include componente durabile in timp si pentru a satisface orice cerinta a utilizatorilor pe partea de portabilitatea, avand insa si abilitati prin care se remarca precum tehnologia HP 3D DriveGuard ce ajuta la protejarea datelor dumneavoastra stocate pe disc in timpul deplasarilor, indentificand miscarile bruste, loviturile si socurile suferite de laptop si protejand unitatea de tip HDD, dar si tehnologia HP CoolSense ce regleaza automat temperatura dispozitivului portabil in functie de gradul de utilizare si de conditiile din mediul in care este utilizat, mentinand laptopul portabil rece, perfect pentru confortul dumneavoastra.

Laptopul de la HP include un display de tip LCD LED cu o diagonala standard de 15,6 inch ce ofera imagini clare la o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, beneficiind si de caracteristica speciala Anti-Glare. Design-ul elegant cu o carcasa de culoare argintie fabricata din plastic, tastatura antistropi rezistenta la apa, avand dedesubt un strat subtire de film Mylar, si touchpad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere transforma laptopul portabil intr-un dispozitiv ideal pentru birou sau afaceri.HP 350 G2

Procesorul de ultima generatie Intel Core i5-5200U, din a 5-a generatie Broadwell, include doua nuclee la frecventa de 2200 MHz, care ajunge la o frecventa maxima de pana la 2700 MHz datorita tehnologiei Intel Turbo Boost, 3 MB Cache si un consum redus de energie, fiind realizat in procesul de fabricatie pe 14 nm.

Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 4 GB cu o frecventa de 1600 MHz, avand posibilitatea de a se extinde la o memorie maxima de 8 GB prin slotul liber din cele doua integrate pe laptop. Unitatea de disc fixa de tip HDD va ofera o capacitate de stocare de pana la 500 GB cu viteza de rotatie de 5400 rpm pentru a salva documente, imagini, videoclipuri, etc.

Grafica noului laptop de la HP este asigurata de placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500 a procesorului Intel Core i5 din a 5-a generatie Broadwell, oferind imagini uimitoare pe display-ul de 15,6 inch. Pe langa toate acestea, laptopul mai include si sistem de operare Microsoft Windows 8.1 pe 64 de biti, iar pentru ca este un dispozitiv portabil bateria Li-Ion cu 4 celule asigura o autonomie de functionare suficienta, in timp ce interfata Wi-Fi CERTIFIED WLAN va ajuta sa ramaneti mereu conectat, prin accesarea internetului de la birou sau hotspotul preferat.

Daca doriti un laptop portabil si accesibil pentru rezolvarea sarcinilor de la birou sau de acasa, modelul HP 350 G2 este perfect pentru dumneavoastra.