SONY 50W755C – design perfect la un pret accesibil

Preţ Sony Bravia 50W755C

Deţinând tehnologii avansate pentru a face imaginile mult mai clare, mai line şi mai realiste, Sony Bravia 50W755C descoperă fiecare detaliu, într-un mod uimitor pentru a face o  vizionare plăcută a tot ceea ce îţi place. Preţul acestui Smart Tv nu este foarte mare şi mai mult decât atât vine cu o reducere impresionantă. Produsul se găseşte pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online, iar la cumpărare beneficiezi de o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere contra cost.

Aspect Sony Bravia 50W755C

Subţire şi elegant sunt esenţialele caracteristici ce dau luxul acestui Smart TV. Carcasa cu care a fost creat televizorul Sony Bravia 50W755C, este din material plastic de culoare neagră, model slim, economisind spaţiu şi probabil câştigând cei mai mulţi fani. Rama foarte subţire încadrează un display ce afişează cele mai frumoase culori şi cele mai clare imagini.  Dimensiunile sale fără stand sunt de 1116 x 654 x 59 mm iar cele cu stand sunt de 1116 x 691 x 191 mm şi având o greutate de 14,6 kg.

Caracteristici Sony Bravia 50W755C

Pentru redarea fişierelor multimedia, Sony Bravia 50W755C este dotat cu patru porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare pentru video composite, o intrare scart şi o intrare pentru diverse componente. Conexiunile se fac prin reţeaua Wi-Fi integrat şi conexiunile  HDMI, SCART,  RF in şi Slot CI. Display-ul cu rezoluţia Full HD 1920 x 1080 pixeli are diagonala de 126 cm , deţinând caracteristicile superioare de imagine X-Reality PRO, Motionflow XR 800, Advanced Contrast Enhancer (ACE) şi 24p True Cinema. Fiecare pixel este procesat printr-o tehnologie puternică de procesare a imaginii, fiecare scenă fiind corelată cu o bază de date specială de imagine. Reducerea zgomotului din fundal este oferită de X-Reality Pro. Indiferent de ceea ce vizionezi mişcările sunt naturale, mult mai lente, putând să te bucuri de cea mai înaltă calitate a imaginii, aceasta fiind dată de tehnologia Motionflow XR. Smart Sony întâlnind Androidul TV inteligent te face să trăieşti cea mai mare experienţă a imaginii din toată viaţa ta. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 grade oferă cele mai bune imagini indiferent de poziţia în care te afli. De data aceasta divertismentul se află la tine acasă, putând să vezi cu uşurinţă continutul de pe smartphone sau de pe tabletă, primind răspunsuri cu Voice Search. Caracteristicile superioare de sunet Clear Phase Speaker, Dolby Digital, Dolby Digital Plus şi Dolby Digital Pulse îţi asigură cele clare sunete, oferindu-ţi o experienţă captivantă şi îmbogăţind emotional sunetul ce pare că te înconjoară.

sony

Review Sony Bravia 50W755C

Sony Bravia 50W755C este un Smart Tv inteligent bazat pe tehnologia Android. Caracteristicile superioare de sunet combinate cu tehnologiile audio, redau amploare sunetului, putând să te bucuri de calitatea sonorului puternic. Tehnologiile şi caracteristicile superioare de imagine redau cea mai frumoasă experienţă vizuală prin faptul că oferă imagini clare, culori îmbogăţite într-o vastă paletă de nuanţe, mult mai clare şi mult evidenţiate. Contrastul dintre alb şi negru este optim, oferind un negru intens şi un alb strălucitor. Google este cel mai recent sistem integrat în TV şi este denumit Android TV. Interfaţa este un ecran complet punând accent pe cantitatea de conţinut, integrând o serie de caracteristici superioare.  Acest Smart TV este dedicat persoanelor ce iubesc tehnologia şi care îşi doresc prezenţa ei în casa lor.

Pro: Android TV, Smart TV, preţ accesibil

Contra: nu detine tehnologia 4K