Sony Bravia 43W756C – probabil cel mai bun FULL HD

Preţ Sony Bravia 43W756C

Sony Bravia 43W756C este un televizor inteligent, ce afişează o imagine foarte bună şi care are un preţ relativ bun, mai ales că vine la reducere. Televizoarele de la Sony din anii trecuţi erau căutate pentru preţul lor foarte mic, însă acum acesta vine dotat cu tehnologii de ultimă generaţie la un preţ relativ mic.

Aspect Sony Bravia 43W756C

Schimbările de design ale acestui televizor nu sunt foarte vizibile deoarece se păstrează aceeaşi linie modernă şi aceeaşi formă cu care Sony ne-a obişnuit. Tonul de culoare ales pentru acest model este argintiu mat iar suportul are aceeaşi nuanţă, fiind creat dintr-o ramă de metal lucios. Dimensiunile fără stand sunt de 962 x 565 x 59 mm, iar cele cu stand sunt de 962 x 602 x 179 mm şi are o greutate de 11,8 kg. Poate fi dispus pe orice perete sau aşezat pe o comodă specială pentru televizoare, în orice cameră de zi sau într-un dormitor. Deşi prezită dimensiune slim, partea din spate este ceva mai proeminentă deoarece acoperă toate conexiunile şi componentele Tv.

Caracteristici Sony Bravia 43W756C

Conexiunile Smart Android LED Tv-lui Sony Bravia 43W756C se fac prin următorii conectori: patru porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, un slot CI plus, audio optic, mufă pentru căşti. La interior este dotat cu un tuner digital DVB-C, DVB-T/T2, precum şi de caracteristica Player multimedia integrat. La capitolul imagine, Sony nu dezamăgeşte, calitatea acesteia fiind una dintre punctele forte ale producătorului, pentru o perioadă de mai mulţi ani. Acest televizor inteligent bazat pe Android are o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli Full HD, destul de suficient pentru display-ul cu diagonala de 108 cm. Utilizând X Reality Pro pentru procesarea imaginii, acest model reuşeşte să furnizeze imagini excepţionale, mai ales atunci când vine vorba de Full HD. Nivelul de negru obţinut este foarte bun, atât pe centrul ecranului cât şi pe marginile lui. Este destul de luminos, probabil mai strălucitor decât alte branduri şi deci este potrivit pentru camere luminoase, pline de viaţă. Culorile sunt suficient de vii, iar adâncimea de culoare este superioară, cu un număr de culori suficient de mare pentru a nu provoca perturbări în gradaţia imaginilor afişate. Cu ajutorul caracteristicei Mitionflow XR 800 imaginile sunt procesate, reducând neclaritatea în videoclipuri. Sunetul este redat de două difuzoare de 10 W în sistem NICAM A2 deţinând caracteristicile superioare de sunet Clear Phase Speaker, Dolby Digital, Dolby Digital Plus şi Dolby Digital Pulse, ce dau vocile foarte clare şi un sonor impecabil.

televizor-smart-android-led-sony-bravia-108-cm-43w756c-full-hd

Review Sony Bravia 43W756C

Sony a introdus sistemul de operare Android pe modelul Smart Tv, astfel încât s-a ajuns la Sony Bravia 43W756C, cu o interfaţă specifică producătorului. Bara de căutare din partea superioară, funcţionează  ca un motor de căutare mini şi permite să cauţi filme, trailere, clipuri video şi multe alte materiale similare. Derulând în jos, poţi alege aplicaţii personalizate pentru televizoare Sony inteligente, jocuri şi multe altele. Se poate accesa de asemenea Google Play, Google music şi Google games. You Tube pe Android rulează incredibil de rapid, clipurile descărcăncându-se instantaneu şi oferind calitate video remarcabilă. Sony Bravia 43W756C reprezintă modelul televizorului ideal pentru cei care doresc să aibă o imagine de calitate a unui televizor inteligent, capabil de a oferi aplicaţii ce sunt utilizate pe smartphone şi tabletă.

Pro: sistem de operare Android TV, Smart TV, preţ accesibil

Contra: nu are rezoluţie 4K