Sony Bravia 55S8005C – televizor de ultima generatie cu rezolutia 4K Ultra HD

Televizoarele curbate au luat cu asalt piata din Romania, fiind o innovatie pe care, din pacate, deocamdata putini si-o permit din cauza pretului mai piperat.

Daca va numarati printre norocosii care isi permit sa „invite” acasa un asemenea televizor ultra-high end, in tendinte ultra-moderne, atunci felicitari. Ceea ce va pot spune este ca merita din plin sa te bucuri de aceste experiente unice, cum numai un televizor cu ecran curbat, ca Sony Bravia 55S8005C, poate avea.

Acesta este un tv curbat, Smart Android, cu diagonala de 139 cm si cu rezolute 4k Ultra HD. Ecranul este curbat intr-o linie fina si naturala, ce creaza o armonizare indeala pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de efecte captivante intr-o atmosfera confortabila.

Designul sau este absolut fabulos si pare cu adevarat gandit pentru cele mai luxoase si mai aratoase incaperi. Ramele sunt negre si foarte slim. Piciorul este din metal, foarte elegant, fin si subtil, abia iti dai seama ca exista, dar stii intotdeauna ca televizorul e „pe maini bune”.

Sony Bravia 55S8005C

Datorita procesorului ultra-performant 4K Processor X1, imaginile au o claritate fantastica, indiferent la ce va uitati. Procesorul analizeaza si converteste orice continut la cea mai buna rezolutie 4k (indiferent daca vorbim de transmisii tv, filme de pe internet, Blue-ray Disc-s sau DVD-uri).

Sony Bravia 55S8005C are o diagonala mare de 139 cm, lucru care il face sa fie perfect in sufrageriile, camerele de zi, birourile incapatoare. Va da cu siguranta o nota aparte. Rezolutia este de 3840 x 2160 pixeli, iar unghiul de vizibilitate specific ecranelor curbate, de 170 / 178 grade va ofera posibilitatea de a vedea o imagine clara din orice pozitie.

Cu Sony Bravia 55S8005C veti avea acces la internet prin wi-fi sau direct prin retea, Rj-45. Trebuie sa subliniem ca dispune de multe porturi HDMI (4) si USB (3), lucru care va e util pentru a conecta diverse device-uri si echipamente externe pentru a le vedea continutul pe displayul generos si in conditii de calitate mai bune. Nu lipseste nici tunerul digital cu specificatii complete DVB-S; DVB-S2 si DVB-C, CI+, DVB-T/T2. Veti putea accesa posturile tv fara alte echipamente necesare.

Dimensiunile sale fara stand sunt de 1234 mm lungime x 719 mm inaltime x 99 mm adancime si cantareste aproximativ 24 kg. Consumul de energie (227W) nu ar trebui sa va sperie atat de tare, avand in vedere performantele generale. Pe langa cablu si telecomanda, veti mai gasi in colet baterii r03 si suruburile de care veti avea nevoie pentru a-l monta.

Bravo Sony pentru un asemenea televizor!