Aragaz Beko CSG62121FDX cu Gaz si Aprindere Electrica – excelent pentru bucatarie

Aragazul Beko CSG62121FDX este un model elegant, cu alimentare pe gaz si arzatoare cu aprindere electrica, disponibil in nuanta argintie. Daca o mare parte a aragazurilor disponibile pe piata de electrocasnice au culoarea alba, acesta este un model din inox, care se potriveste foarte bine intr-o bucatarie echipata cu electrocasnice argintii.

Gratie sistemului de siguranta a plitei, alimentarea cu gaz va fi oprita automat atunci cand au loc intreruperi accidentale ale flacarii pe durata functionarii. Chiar si atunci cand nu puteti supraveghea mancarea, nu trebuie sa va ingrijorati ca flacara se va stinge accidental fara sa fie oprita si alimentarea cu gaz.
Aprinderea electrica este deosebit de utila, deoarece va activa in mod rapid butoanele aragazului, fara sa fie nevoie sa aveti mereu un chibrit la indemana. Cuptorul aragazului Beko CSG62121FDX va incanta cu functii multiple, care va permit sa coaceti alimentele preferate, pentru a va pregati un pranz sanatos si gustos.

Functia Grill cu alimentare pe gaz a acestui aragaz este deosebit de utila, deoarece va ajuta sa pregatiti cu usurinta cel mai delicios peste si cele mai gustoase cotlete, cat si alte mancaruri care necesita rumenirea la suprafata.

Aragaz Beko CSG62121FDX
Siguranta flacarei este prezenta atat la plita aragazului Beko CSG62121FDX, cat si la cuptor. Sistemul de siguranta are rolul de a opri in mod automat alimentarea cu gaz atunci cand au loc intreruperi accidentale ale functionarii cuptorului. In plus, este echipat cu un dispozitiv pentru reglarea presiunii gazului natural, care asigura o functionare in conditii optime a aragazului si ajuta la reducerea consumului de gaz, cat si la prelungirea duratei de viata a produsului.

Gratie functiei Easy Clean, este extrem de usor de curatat la interior, fiind suficenta o singura trecere a lavetei. Alte functii utile pe care le veti intalni la acest aragaz includ timerul, ventilatorul, aprinderea electrica a cuptorului si iluminarea acestuia. Capacul aragazului este din sticla si dispune de un sertar inferior pentru vase, care este deosebit de util, pentru a depozita tavile de copt.

Totodata, aragazul dispune de 1 tava emailata, pe care o puteti utiliza pentru a pregati diferite mancaruri. Latimea de 60 de centimetri este potrivita pentru a se incadra in bucataria dumneavoastra.

Atuurile aragazului Beko CSG62121FDX includ functia de siguranta, aprinderea electrica, functiile grill, iluminarea cuptorului, ventilator, rotisor si timer, impreuna cu dispozitivul pentru reglarea presiunii gazului, care va ajuta sa economisiti gaze atunci cand preparati mancarurile dumneavoastra preferate.