Televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005, 4K Ultra HD – frumos si inteligent

Preţ Sony Bravia 55XD7005

În acest an Sony s-a concentrat pe  4K Ultra HD şi Android TV. Compania a oferit modelul  premium Sony Bravia 55XD7005, precum şi prezenţa generală completă a liniei slim. Acest Smart Tv vine cu un preţ destul de accesibil în comparaţie cu performanţa pe care o deţine şi produsul poate fi cumpărat de pe platforma online a unuia dintre cele mai mari magazine online.

Aspect Sony Bravia 55XD7005

Sony Bravia 55XD7005 a fost creat cu o carcasă de culoare neagră, model slim şi o ramă foarte subţire ce încadrează perfect un display senzaţional, cu o diagonală de 139 cm.  Acest Smart TV se încadrează perfect în orice sufragerie sau bucătărie, dând acesteia un stil elegant şi foarte modern. Se poate monta perfect pe perete sau poate fi dispus pe un mobilier special cu ajutorul stativului din dotare.

Caracteristici Sony Bravia 55XD7005

Experienţa audio – vizuală uimitoare de la Sony reprezintă o schimbare titanică de divertisment, oferit în confortul casei tale. Rezoluţia 4K Ultra HD răspunde perfect ecranului mare de tipul Direct LED, cu diagonala de 139 cm şi cu rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli. Caracteristicile superioare de imagine Auto Wide, Wide Mode, X-Reality PRO, 24p True Cinema, Live Colour, PhotoTV HD şi CineMotion oferă imagini uimitoare, de un realism uimitor, cu mişcări naturale şi detalii incredibile. După analizarea fiecărui pixel şi procesare, sistemul reface detaliile pierdute în compresie şi la transmisie, reducând zgomotul şi asigurând un contrast optim. Pentru recepţie şi trasmisie este folosit un tuner digital de tipul DVB-T/C/S/S2 DVB-T2, cu o intrare pentru antenă şi una pentru video, având integrat un player multimedia. Conexiunea la reţea se face prin Wi-Fi integrat şi prin reţeaua LAN, precum şi prin conexiunile HDCP, Bluetooth, RF In, 1 Audio in şi  Audio out, precum şi prin conectorii: trei porturi USB 2.0, patru porturi HDMI, două intrări pentru Scart, o intrare pentru video composite, un slot pentru card şi o intrare pentru căşti minijack. Rezultatul acestor caracteristici este o calitate uimitoare a imaginii, mult mai performantă, fiecare imagine fiind reîmprospătată la o rată mai mare decât în mod normal, cu ajutorul tehnologiei Motionflow XR 800 Hz.

sony-bravia-55xd7005

Review Sony Bravia 55XD7005

Sony Bravia 55XD7005 este un Smart Tv de ultimă generaţie fiind creat cu cele mai noi tehnologii, precum şi cu inteligentul Android TV. Acţiunea de miscare rapidă din trasmisiile sportive ale meciurilor  este vizibil mai lină, mai clară şi mai naturală, reducând neclarităţile şi trepidaţiile. Dezvoltat de Google, Sony Bravia 55XD7005 îşi aduce bucurie de divertisment, căutare inteligentă şi cele mai noi aplicaţii din Google Play. Tot conţinutul de pe smartphone şi tabletă poate fi vizualizat pe ecranul mare al Smart TV-lui. Poţi renunţa la telecomandă, deoarece acum poţi folosi funcţia vocală de căutare. Caracteristicile superioare de sunet şi de imagine îţi asigură un sonor performant şi imagini uimitoare, redându-ţi cele mai performante culori, nuanţe într-o vastă paletă de culori, clare şi cu detalii uimitoare.

Pro: Smart Tv, Android Tv

Contra: nu deţine