Sony Bravia 43X8309C – stoc limitat – unul dintre cele mai vandute TV-uri 4K

Preţ Sony Bravia 43X8309C

Sony Bravia 43X8309C vine cu un preţ mai ieftin, deşi  tehnologia folosită este 4K Ultra HD. Dacă te vei hotărâ să îl cumperi acum,  vei beneficia de reducere şi de o garanţie de 24 de luni inclusă în preţ, pe lângă faptul că te vei bucura de recenta platformă inteligentă Android TV şi de imaginile impresionante.

Aspect Sony Bravia 43X8309C

Chiar dacă pentru design a fost dotat cu o carcasă din plastic, aspectul său nu este deloc neatractiv. De remarcat este design-ul său spectaculos cu o ramă foarte subţire, care este mai mică de un centimetru în partea de sus şi pe laterale şi ceva mai groasă în partea de jos. Standul pentru desktop sprijină televizorul pe o bară de metal unică, ocupând doar jumătatea centrală a lăţimii televizorului, dimensiunile sale cu stand fiind de 961 x 604 x 189 mm, iar cele fără stand de 961 x 568 x 60 mm.

Caracteristici Sony Bravia 43X8309C

Sony Bravia 43X8309C este un Smart Tv de tip LED ce deţine tehnologia Android TV. Conectivitatea acestuia este foarte bună, deţinând patru porturi HDMI, dispuse pe partea laterală a carcasei, pentru a avea un acces mai uşor, fiind echipate cu HDCP 2.2 pentru redarea 4K. De asemenea sunt incluse trei porturi USB pentru redarea fişierelor video, foto şi muzică precum şi opţiunea Wi-Fi integrat pentru accesul conţinutului online. Având în vedere accesibilitatea sa, vei fi totuşi impresionat când vei descoperi că Sony Bravia 43X8309C reuşeşte să combine Android TV cu rezoluţia nativă 4K Ultra HD, și cu cel mai recent cip X1 Sony pentru video procesare. Elementele sale puternice de culoare, contrast, nuanţe de gri, detaliu şi upscaling au dat rezultate remarcabile. Pentru sonor este folosit sistemul audio NICAM/S2 şi două boxe de 10 W, beneficiind de caracteristicile superioare de sunet Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus şi Dolby Digital Pulse, ce îi dau putere şi volum pentru a reda un sunet clar, puternic şi fără distorsiuni. Display-ul cu rezoluţia 4K Ultra HD are o diagonală de 108 cm, având o rezoluţia a ecranului de 3840 x 2160 pixeli, în aspect imagine 16:9 şi deţinând unghiuri de vizualizare foarte bune de 178/178 grade, precum și caracteristicile superioare de imagine 4K X-Reality PRO şi  Motionflow XR 1000 . Pentru recepția și transmisia programelor TV, este folosit un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, iar pentru redarea conținutului media este folosit un Player multimedia integrat.

televizor-smart-android-led-sony-bravia-108-cm-43x8309c-4k-ultra-hd

Review Sony Bravia 43X8309C

Rezoluția este cel mai important aspect al unui televizor, iar Sony Bravia 43X8309C, deține tehnologia 4K Ultra HD. Cu această rezoluție imaginile sunt mult mai clare și au o acuratețe mult mai mare. Acest model dispune de un nou sistem de operare, Android marca TV și platforma Smart TV, iar această platformă a fost recunoscută pe scară largă pentru utilizarea extrem de ușoară și funcționalitatea de căutare. Acestea  împreună cu 4K Ultra HD oferă tot ceea ce poate oferi marca Sony. Referitor la specificațiile vizuale, Sony Bravia 43X8309C oferă efecte vizuale de calitate,  iar tehnologiile avansate 4K X-Reality PRO ce are capacitatea de upscaling HD concordant și Motionflow XR 1000 ce redă  mișcările rapide într-un ritm  mult mai lin. Cu aceste tehnologii te poți bucura de beneficiile de calitate rafinată de la Sony.

Pro: Smart TV, Android TV, 4K Ultra HD, preț mic

Contra: nu deține