Star-Light 55DM5000 – Slot CI+, usurinta in utilizare

Preţ Star-Light 55DM5000

Star-Light 55DM5000 reprezintă cea mai bună alegere dacă vrei să deţii un televizor modern care să îţi ofere o gamă bogată de specificaţii video şi o diagonală destul de impresionantă, la un preţ fără concurenţă, deoarece acest produs este fabricat în România. Nou apărut pe piaţă, acesta poate fi găsit la unul dintre cei mai mari retaileri din ţară, pe platforma online.

Aspect Star-Light 55DM5000

Design-ul său foarte subţire şi foarte modern se poate face remarcat indiferent unde îl amplasezi în locuinţa ta. Carcasa de culoare neagră cu ramă foarte subţire îi dă o notă de eleganţă şi îl face să se integreze perfect pe peretele sufrageriei sau a dormitorului. Deţinând stand compatibil VESA, acesta poate fi dispus pe perete, iar dacă nu,  poate da bine şi aşezat pe o comodă specială pentru tv. Dimesiunile sale cu stand sunt de 1140 x 250 x 725 mm şi are un consum de 71 W.

Caracteristici Star-Light 55DM5000

Star-Light 55DM5000 este un LED Tv, deţine funcţia de monitor şi face parte din gama 2016, fără a îndeplini funcţia de Smart TV. Pentru sonor s-a folosit sistemul audio Stereo ce are o ieşire a sunetului de 2 x 8 w şi deţine caracteristicile superioare de sunet Surround Dolby Digital + Egalizator, ce asigură un sonor performant, fără distorsiuni. Pentru sistemul video s-a folosit o diagonală de 127 cm, cu o rezoluţie Full HD ce are un număr de 1920 x 1080 pixeli, un contrast dinamic performant 5000:1 cu un contrast nativ de 1200:1. Luminozitatea este asigurată de 300 cd/mp în aspect de imagine 16:9, având un timp de răspuns foarte bun, de 6 ms. Caracteristicile superioare de imagine Digital Noise Reduction, Dynamic contrast şi  Comb filter anulează orice zgomot din timpul transmisiilor şi îi asigură imagini clare şi cât mai apropiate de cele naturale. Contrastul dintre alb şi negru este perfect cu un negru foarte intens şi un alb mult mai strălucitor. Îndiferent din ce colţ ai privi, imaginile rămân la fel, graţie unghiurilor de vizibilitate de 178/178 grade. Tunetul digital DVB T/C ce deţine o intrare pentru antenă şi o ieşire pentru redare conţinut video, având integrată şi caracteristica Player multimedia,  asigură recepţia şi transmisia, care se fac prin  Slot CI+, PC Audio In şi Digital Audio out, cu conectorii 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, o intrare pentru PC, o intrare pentru componente, o intrare scart, o intrare video composite şi o intrare pentru căşti minijack.

star-light-55dm5000

Review Star-Light 55DM5000

Televizorul face parte din gama 2016 şi este un Non Smart Tv, acesta fiind un LED tv cu funcţia de monitor. Display-ul este de tip Full HD având un număr de pixeli de 1920 x 1080 şi asigurând imagini foarte clare şi foarte apropiate de cele naturale, într-o vastă paletă de culori. Cadrele se schimbă într-un timp foarte scurt, putând să te bucuri de cât mai multe emisiuni, schimbând canalele cu repeziciune. Pentru design s-a folosit o carcasă de culoare neagră ce îi conferă eleganţă şi o ramă foarte subţire din care se revarsă imagini uluitoare, de o claritate excepţională. Sistemul audio este şi el performant, datorită tehnologiilor cu care a fost dotat.  Conectarea se face foarte uşor, practic la orice sursă de semnal. Datorită faptului că are un preţ mic, este recomandabil oricui îşi doreşte un televizor performant care să coste cât mai puţin.

Pro: preţ mic. sunet Dolby Digital Plus, caracteristici pentru imagini Digital Noise Reduction, Dynamic contrast şi  Comb filter

Contra: nu este un Smart Tv