Star-Light 55DM6000 – descoperă magia culorilor

Preţ Star-Light 55DM6000

Acest televizor Star-Light 55DM6000, deşi este un Smart LED are un preţ destul de acceptabil. Dotat cu o diagonală de 140 cm şi funcţii avansate, acesta ar putea reprezenta un centru media util şi modern în casa ta. Mai mult decât atât, acesta poate fi utilizat şi pe post de monitor pentru PC. Produsul poate fi achiziţionat la reducere şi beneficiază de o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

Aspect Star-Light 55DM6000

Televizorul Star-Light 55DM6000 are un design modern, cu o carcasă de culoare neagră şi o ramă subţire ce încadrează display-ul generos. Aspectul său este slim, având dimensiunile de  1235 x 344 x 775 mm. Dispune de un stand putând fi aşezat pe o comodă sau dispus pe peretele unei sufragerii.

Caracteristici Star-Light 55DM6000

Star-Light 55DM6000 este un Smart TV ce are o diagonală destul de mare, de 140 cm, fiind potrivit mai mult pentru sufragerie sau o cameră de zi. Făcând parte din gama 2016 şi fiind dotat şi cu funcţia de monitor,  acesta deţine tehnologie nouă, oferind un spectru de culori foarte frumoase, clare şi strălucitiare. Unghiurile de vizualizare de 178/178 de grade oferă vizibilitate foarte bună, indiferent din ce colţ al încăperii ai privi către ecran. Dispalay-ul Full HD deţine rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli, luminozitate foarte bună de 300 cd/mp şi un contrast nativ de 1200:1. Pentru recepţie şi transmisie s-a folosit un tuner digital cu o intrare pentru antenă şi una pentru conţinut video, şi deţinând caracteristica Player multimedia integrat. Conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat şi Slot CI+, dispunând de o gamă largă de conectori. Cu acest televizor vei descoperi magia culorilor, urmărind emisiunile preferate. Având un timp mic de răspuns, imaginile sunt succedate cursiv, iar mişcările sunt naturale şi mult mai apropiate de cele reale. Pentru sistemul sonor s-au folosit două difuzoare cu o putere de ieşire a sunetului de 16 W.

star-light-55dm6000

Review Star-Light 55DM6000

Creat cu un design modern, cu o carcasă de culoare neagră model ultraslim, Star-Light 55DM6000 este foarte elegant pentru a putea fi dispus într-o cameră de zi. Dotat cu o diagonală mare a ecranului şi în rezoluţia Full HD acesta oefră imagini deosebite, foarte clare, cu un contrast bine definit, de un negru intens şi un alb foarte luminos. Unghiurile de vizualizare foarte bune, oferă posibilitatea de a privi către ecran din orice colţ al încăperii, fără ca imaginile să fie distorsionate. Sunetul este şi el destul de performant, redând în eter un sonor clar şi fără distorsiuni. Poate fi folosit pe post de monitor pentru PC, deoarece este dotat cu această funcţie. Preţul este destul de acceptabil şi este recomdabil a fi cumpărat de cei care îşi doresc tehnologie  multimedia în casa lor, cu bani puţini.

Pro: smart tv, pret acceptabil

Contra: nu deţine tehnologia 4K