Capcana pentru tantari Taurus Mosquito Hunter pentru interior si exterior

Capcana pentru țânțari Taurus Mosquito Hunter este un aparat de tip capcană pentru tânțari și insecte zburătoare, ecologic inodor și fără chimicale și poate fi amplasat atât în spații închise cum ar fi camere de locuit, săli, pavilioane, corturi cât și în spații deschise cum ar fi terase și balcoane.

Această capcană pentru tânțari și insecte zburătoare este dotată cu 2 lămpi UV, 1 ventilator și 1 container colector iar pentru întreținere deține o perie pentru curățare container. Aceasta este dotată cu  buton pentru pornirea și orpirea dispozitivului.  Poate fi alimentat la o tensiune de 220 v – 240 v/50Hz iar puterea consumată este de 26 W.

Taurus Mosquito Hunter Indoor

Mecanismul constă în faptul că tânțarii și insectele zburătoare sunt atrase de lumina lămpilor UV și apoi sunt aspirați de ventilator în containerul colector, unde se deshidratează și mor. Containerul poate fi demontat și curățat ori de câte ori este necesar. Această capcană pentru tânțari și insecte zburătoare Taurus Mosquito Hunter are o arie de acoperire de 800 mp, ceea ce înseamnă că vei putea sta liniștit atât în casă cât și pe terasa sau balconul tău, fără să fii înțepat sau bâzâit de aceste insecte. Are un design drăguț de culoare neagră iar dimensiunile sale de 375 x 230 x 265 mm și greutatea de 1,9 kg, dau posibilitatea să fie amplasat oriunde, fără să încurce și fără să deranjeze. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) la un pret special.

Avantajele acestui dispozitiv sunt acelea că acționează fără toxine și fără substanțe chimice, fără să polueze aerul, solul sau pânza freatică și fără a pune viața oamenilor și a animalelor în pericol. Nu lasă ca insectele moarte să fie împrăștiate pe sol, acționează fără zgomot și nu emană mirosuri neplăcute, are o funcționalitate continuă, fără a fi nevoie să-l decinectezi de la sursa de curent electric.  Are un consum redus de energie electrică, este simplu și eficient. Datorită acestor avantaje, Capcana pentru tantari Taurus Mosquito Hunter poate fi dispusă acasă în dormitor, sufragerie, bucătărie, baie, hol, sau în magazine, hoteluri, săli de așteptare, restaurante, corturi, terase,  vapoare, grajduri pentru vite, măcelării, fabrici alimentare și industriale etc.

Pentru a avea confortul dorit într-un mediu optim igienic și pentru liniștea casei tale, îți recomand Capcana pentru țânțari Taurus Mosquito Hunter.