Sistem audio Sony MHCGT4D – putere si claritate

Dacă ești pasionat de filme, muzică, distracții, petreceri sau preocupat de calitatea sunetului reprodus de dispozitivele electronice audio, există o multitudine de caracteristici superioare care influiențează calitatea de ieșire a sunetului și a jocurilor de lumini.

Sistem audio Sony MHCGT4D  este un sistem audio ce dețin o putere a sunetului RMS de 1000 W, redate prin cele 3 căi de boxe frontale.  Conectivitatea acestui sistem audio, se realizează prin Bluetooth, USB, Analog Audio out, Analog Audio in și 2 x Microfon. Calitatea sunetului este dată de caracteristicile și funcțiile de sunet și lumini. Te poți bucura acum în propria ta casă de sunetul puternic pentru film și sporturi, într-un sistem portabil. Dacă vrei să mergi la o petrecere și ai nevoie de muzică, acesta poate fi transportat foarte ușor datorită mânerului integrat și a roților de bună calitate cu care este dotat. În felul acesta te vei distra toată noaptea și te vei bucura de ledurile care pulsează în ritmul muzicii, iar wooferul de 25 cm cu Mega Bass îți va asigura sunetele joase.  Printr-o singură atingere cu NFC poți face o conexiune cu playerul tau muzical preferat și îți vor fi redate instantaneu melodiile solicitate. Cu S-Force Front Surround te poți apropia de  fiecare scenă cu 2.1 canale de sunet virtual surround. Pentru a simți emoțiile puternice a fiecărei note joase, apasă butonul Mega Bass și vei avea parte de frecvențe joase tunătoare, pe care le vei resimți în tot corpul.

Fiecare melodie este îmbunătățită cu caracteristica DSEE, redând un sunet de calitate superioară. Iți poți extinde configurația cu porturile audio USB și HDMI, conectându-l cu ușurință la TV printr-un singur cablu. Cu portul USB poți reda muzica de pe un smartphone sau de pe playerul portabil pentru muzică. Pentru sunetul calitativ al jocurilor conectează sistemul audio la consola de jocuri sau la un difuzor suplimentar. Poți asculta coloana sonoră a fiecărui film și a fiecărui joc video, precum și muzica preferată cu ajutorul  caracteristicii speciale de sunet Surround S-Force pe 2.1 canale și te vei trezi chiar în mujlocul acțiunii.

Poți crea Stil Home Cinema chiar la tine acasă, dispunând difuzoarele configurate,  pe orice suprafață din casa ta. Poți acoperi spațiul într-un mod optim, fără să încarce încăperea prin dispunere în linie dreaptă și prin reglarea în înălțime. Conectând ambele difuzoare, poți realiza o bară de sunet ce poate fi dispusă sub televizor. Cu sistemul de lumini Efect DJ, Control prin gesturi și multe altele, poți anima atmosfera unei petreceri, putând să le modifici cu câteva mișcări ale mâinii.

Cu caracteristicile Karaoke, poți cânta alături de prietenii tăi și poți iniția un consurs de muzică, pentru mai multă distracție, putând să te joci cu efectele ecou și fader. Poți prelua controlul petrecerii prin simpla mișcare a încheieturii, cu aplicația Fiestable 2 pentru iOS și Android. Cu această aplicație poți controla luminile difuzoarelor, efectele de sunet și poți trimite melodii de pe smartphone. Cu radio inclus având frecvențele FM și AM poți afla știrile din întreaga lume și poți asculta noile melodii ale topului. Dimensiunile sale utile, îl fac să poată fi dispus oriunde în casa ta, într-o sală sau pe o  terasă.

Are un designer inovator, atrăgător, de culoare neagră iar cu sistemul de iluminare cu care este dotat, acesta prinde viață. Modelul audio Sony MHCGT4D  este un sistem audio complex, cu performanțe ireproșabile, înglobând soluții constructive, ce îl pot face foarte  accesibil. Prețul acestuia este dat de caracteristicile  speciale pe care le deține și dacă îți  dorești în casa ta o calitate a sunetului ireproșabilă,  ți-l recomand cu toată încrederea.