Tefal PowerMix HT617 – mixer cu bol performant

De mic copil am avut in casa prajituri facute de mama sau bunica mea, asa ca o data ce am crescut am inceput sa duc dorul prajiturilor facute in casa, de mirosul de vanilie sau de mar copt si gustul de placinta proaspata.

Am incercat sa ii educ pe copii mei la fel cum am fost educat si eu si sa satisfac nevoia de dulce cu preparate facute in casa in speranta ca si ei cand vor ajunge de varsta mea isi vor aminti cu placere de biscuitii facuti de mine si de momentele frumoase petrecute impreuna facandu-le prajitura preferata.

De curand mi-am achizitionat mixerul cu bol Tefal PowerMix HT617, foarte necesar in orice bucatarie indiferent cat il folosesti, fie ca il folosesti la 2 zile, fie ca il folosesti de 2 ori pe an, acesta iti usureaza foarte mult munca.

Sa va spun, Tefal PowerMix HT617 are 500 W putere, 5 trepte de viteza, buton turbo si 3 accesorii, capacitate bol de 3.3 l si capacitate tocator de 500 ml. Perfect pentru ce am nevoie.

Mixer cu bol Tefal PowerMix HT617

Dupa cum spuneam mai sus, obisnuiesc sambata sa fac prajituri impreuna cu copiii mei, Tefal PowerMix HT617 este foarte usor de folosit inculiv de cei mici. Avand bol este mult mai usor de folosit deoarece cei mici nu trebuie sa se obosesca tinand de mixer, care este oricum prea greu pentru ei, trebuie doar sa folosesca butonul pentru cele 5 trepte de viteza. In plus, nu exista riscul de a scapa bolul pe jos in timpul folosirii si a face mizerie in jumatate de bucatarie iar cei mici se distreaza copios si invata sa isi faca singuri prajitura preferata.

 Mizerie in bucatarie se face cand gatesti cu cei mici pe langa tine pentru ca nu trebuie sa uitam ca si noi am fost ca ei si ne distram cand mama arunca cu putina faina in noi sau cand ne lasa sa mancam ce a ramas in bol. La fel cum se curata rapid mizeria din bucatarie, la fel de rapid se pot curata si ustensilele in masina de spalat.

Tefal PowerMix HT617 nu numai ca imi usureaza munca dar ma ajuta sa petrec timp cu cei dragi si sa aflu ce se mai intampla in viata lor.

La ultimul chec pe care l-am facut impreuna am aflat ca baiatul meu in varsta de 10 ani are iubita, pe colega lui de banca.