Zelmer SB2000 – blender cu o putere de 600W

Nu stiu cum sunt alti copii dar ai mei se uita prea mult la filme americane.

Bineinteles ca invata cate ceva din aceste filme si imaginati-va ca intr-o dimineata cand ii pregateam pentru scoala, cea mica incepe sa imi spuna ca vrea si ea sa manance mic dejun sanatos ca in filmul ei preferat. De parca eu nu ii dau sa manance sanatos. Atunci am intrebat-o cum a vazut ea ca mananca sanatos cei din filmul ei preferat si raspunsul a fost pe masura. Clatite cu gem sau fructe si legume si suc sanatos facut la blender.

Atunci o intreb: Stii ce e acela blender?

Bineinteles ca stia. Stia chiar si cum se foloseste si chiar la ce se foloseste, stia ca poti face atat suc natural cat si supe sau mix de fructe pentru un desert delicios.

Mi-am ascultat fiica si am cumparat blender-ul de masa Zelmer SB2000.

Cateodata mai trebuie sa asculti si de cei mici, pe langa faptul ca au ideii inovatoare sunt si utile.

Blender de masa Zelmer SB2000

Daca pana acum ma trezeam cu 2 ore inainte ca sa le fac micul dejun, sa le storc la mana portocale sau grefruit, sa toc legume pentru ei sa le fac un décor atractiv ca sa manance, acum ma trezesc mai taziu si cat imi fac cafeaua le fac suc cu mix de fructe.

Cel mare nu este fan morcov si nu vrea sa il manance, asa ca am gasit solutia perfecta deoarece in sucul de il prepar la Zelmer SB2000 adaug morcov si nici macar nu isi da seama ce bea. Ca sa nu mai zic ca atunci cand gatesc pentru ei imi este mult mai usor sa toc legume sis a fac un piure delicios fara ca ei sa faca mofturi ca nu le place vreo legume.

Trebuie sa recunosc ca am copii mofturosi la mancare, eu dau vina pe filmele americane, nu ca am fi si noi mofturosi. Vreau sa va spun ca cel mare nu mananca carne preparata, gen pulpe prajite, rar mananca carne afumata, asa ca trebuie sa compensez proteinele ce ii lipsesc.

Sotului meu ii place carnea la cuptor cu sos, iar mie imi place sa fac experimente cand vine vorba de mancare, astfel  folosesc blender-ul si fac diferite soruri pentru carne.

Blender de masa  Zelmer SB2000 are 600 W, 1.75 l, 4 viteze + Pulse.

Dupa cum am zis suntem o familie de mofturosi la mancare dar fiica noastra a avut o idée buna cu blenderul de masa Zelmer SB2000 .