TEKA SPA TKD 1270 – masina de spalat rufe inteligenta

Maşina de spălat rufe TEKA SPA TKD 1270 reprezintă o necesitate şi o utilitate pentru o familie cu mai multi membri sau chiar pentru o singură persoană. Cu această maşină de spălat rufe ideală, vei reuşi să te bucuri de rufe curate şi spălate calitativ, datorită programelor şi funcţiilor pe care le deţine.

Această maşină de apălat rufe free-standing nu are în dotare uscător, însă acest lucru nu o face mai puţin performantă. Tipul produsului este cu încărcare frontală, cu afişaj LCD pentru programe, având o capacitate de încărcare de 7 kg rufe uscate şi are o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. Capacitatea mare de încărcare şi faptul că face parte din clasa de eficienţă energetică A+++ o face economică din punct de vedere al energiei electrice şi a consumabilelor, având un consum mediu anual de apă de 10000 de litri, putând spăla mai multe rufe într-un singur ciclu de spălare.

Consumul în program standard este de 175 kw/oră. Nivelul de zgomot la spălare este de 59 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot destul de scăzut, iar la centrifugare este de 79 dB.

Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD 1270 deţine un număr de 16 programe de spălare cu funcţii şi sigurantă. Controlul fiind electronic se face din panoul de afişaj LCD.

TEKA SPA TKD 1270

Programul de spălare întârziată îţi permite să porneşti programarea într-un interval cuprins între 1 şi 24 ore. Sistemul Fuzzi logic permite un proces de control a programelor şi a consumului inteligent de apă, uşurându-ţi astfel metoda de spălare, asigurând un consum redus de apă.

Programul Rapid are o durată de 15 minute, putând spăla orice lucru ce îţi trebuie foarte urgent. Programul My Cicle îşi va permite să stochezi un ciclu preferat, în memoria maşinii de spălat rufe, acest lucru realizându-se prin apăsarea şi menţinerea tastei My Cicle. Programele speciale lână şi articole pentru copii, se realizează tot cu ajutorul programului de 15 minute.

Sistemul de control al balansului nu permite balansarea cuvei în timpul spălării, clătirii sau stoarcerii. Sistemul control spumă este reprezentat de un senzor ce nu permite acumularea în exces a acesteia, eliminând-o printr-un orificiu.

Hubloul are o dimensiune de 32 cm, ceea ce înseamnă că vei putea băga rufele de dimensiuni mai mari la spălat, cu o mai mare uşurinţă.

Design-ul este unul elegant de culoare albă, modern şi foarte atrăgător, remarcându-se prin display-ul LCD şi hobloul de cristal. Se va încadra perfect în baia sau bucătăria ta, dacă te vei hotărâ să o cumperi.