TEKA SPA TKD 1480 – spala si usuca in acelasi timp – pret rezonabil

Maşina de spălat rufe TEKA SPA TKD 1480, reprezintă o necesitate şi o utilitate pentru orice familie indiferent de numărul membrilor, fiind indicată chiar pentru o singură persoană. Cu această maşină de spălat rufe ideală, datorită programelor pe care le deţine, vei reuşi să te bucuri de rufe curate şi spălate calitativ, mai ales că este cerificată Woolmark.

Această maşină de apălat rufe free-standing nu are în dotare uscător, însă acest lucru nu o face mai puţin performantă.

Tipul produsului este cu încărcare frontală, cu afişaj LCD pentru programe, având o capacitate de încărcare de 8 kg rufe uscate şi are o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut. Capacitatea mare de încărcare şi faptul că face parte din clasa de eficienţă energetică A+++ o face să fie economică din punct de vedere al energiei electrice.

TEKA SPA TKD 1480

Din punct de vedere a consumabilelor, aceasta are un consum mediu anual de apă de 11000 de litri, putând spăla mai multe rufe într-un singur ciclu de spălare. Consumul în program standard este de 196 kw/oră. Nivelul de zgomot la spălare este de 59 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot destul de scăzut, iar la centrifugare este de 78 dB.

Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD 1480 deţine un număr de 16 programe de spălare cu funcţii şi sigurantă. Controlul fiind electronic se face din panoul de afişaj LCD.

Programul de spălare întârziată îţi permite să porneşti programarea într-un interval cuprins între 1 şi 24 ore. Sistemul Fuzzi logic permite un proces de control a programelor şi a consumului inteligent de apă, uşurându-ţi astfel metoda de spălare. Programul Rapid are o durată de 15 minute, putând spăla orice lucru ce îţi trebuie foarte urgent. Programul My Cicle îşi va permite să stochezi un ciclu preferat în memoria maşinii de spălat rufe, acest lucru realizându-se prin apăsarea şi menţinerea tastei My Cicle. Programele specilae lână şi articole copii se realizează tot cu ajutorul programului de 15 minute. Sistemul de control al balansului nu permite balansarea cuvei în timpul spălării, clătirii sau stoarcerii. Sistemul control spumă este reprezentat de un senzor ce nu permite acumularea în exces a acesteia, eliminând-o printr-un orificiu. Hubloul are o dimensiune de 32 cm, ceea ce înseamnă că vei putea băga rufele de dimensiuni mai mari la spălat, cu o mai mare uşurinţă.

Design-ul este unul elegant de culoare albă, modern şi foarte atrăgător, remarcându-se prin display-ul LCD şi hobloul de cristal. Dacă te vei hotărâ să o cumperi, o vei găsi la un preţ ce este dat de funcţiile şi dotările pe care le are şi se va încadra perfect în baia sau bucătăria ta.