Toshiba 32E1633DG – Calitate la cel mai mic pret

Seriile modelelor televizoarelor Toshiba nu sunt mereu uşor de descifrat, dar practic, fiecare număr de model dezvăluie informaţii de bază despre televizor, cum ar fi caracteristicile sau rezoluţia. Ca şi în cazul altor mărci, primul număr înseamnă dimensiunea ecranului în inch, adică 32 inch transformaţi în cm înseamnă aproximativ 80 cm. Deci diagonala acestui TV LED este de 80 cm sau 32 inch.

Televizor LED Toshiba, 80cm, 32E1633DG, HD este un Non Smart TV de tip LED, cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Sistemul audio al acestuia este Stereo şi este compus din două boxe de 5 w fiecare, fiind dotat cu caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus care oferă o opţiune utilă ce permite să reglezi volumul în funcţie de conţinutul redat, NICAM Stereo şi Virtual Surround care încearcă să creeze percepţia că există mai multe surse de sunet decât sunt de fapt prezente.

Acest televizor are o diagonală a  ecranului  de 80 de cm în rezoluţia High Definition, cu un contrast dinamic de 3000:1. Puterea de luminozitate este de 220 cd/mp având un timp de răspuns de doar de 7 ms. Rezoluţia ecranului HD este de 1366 x 768 pixeli, în aspect imagine 16:9. Pentru calitatea imaginii acesta a fost dotat cu caracteristici superioare de imagine, şi anume 3D Digital Combfilter,  Noise Reduction,  Colour Temperature, Manual picture size select şi Picture Mode, având unghiuri de vizibilitate de 160/150 grade.  Având aceste caracteristici superioare de imagine,  te poţi bucura de o experienţă vizuală de excepţie  direct din confortul casei tale.toshiba

Tunerul digital DVB – T/C împreună cu playerul multimedia integrat şi cele două intrări pentru redare video şi intrare antenă, asigură recepţionarea transmisiilor TV, fără a mai fi nevoie de un decodor extern pentru transmiterea emisiunilor tv prin cablu. Noile televizoare din gama 2016 de la Thoshiba, având funcţia de monitor pot fi utilizate la un PC sau la o consolă pentru gaming, iar cu playerul multimedia integrat se pot reda fişierele media preferate de pe un stick.  Pentru conexiune acesta deţine conectorii 1 x S-Video, 1 x Audio In şi 1 x Coaxial.

Designul este elegant cu un ecran de înaltă definiţie, făcându-se remarcat în orice loc l-ai aşeza, datorită aspectului său foarte elegant cu carcasa de culoare neagră şi rama foarte subţire. Acesta se încadrează foarte bine în orice cameră de apartament sau într-un living al unui apartament mai mare. Dimensiunile acestuia fără stand sunt de 731 x 432.5 x 472 mm iar cele cu stand sunt de 731 x 472 x 209 mm şi are o greutate de numai 4,6 kg. Standul acestui televizor LED Toshiba, 80cm, 32E1633DG, HD este compatibil VESA de 100 x 100.

Referitor la preţ acesta reprezintă o soluţie foarte avantajoasă pentru cei ce îşi doresc un televizor modern din noua generaţie la un preţ destul de mic, iar pentru acest lucru ţi-l recomand cu toată încrederea.