Whirlpool WRIC 3C26 – control electronic si clasa A++

Maşinile de spălat vase au devenit o necesitate pentru gospodine şi un motiv de a dota bucătăria, cu tot ce este nou şi inovator pe piaţa în domeniul electrocasnicelor.

Maşina de spălat vase incorporabila  Whirlpool WRIC 3C26   face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi are o capacitate de încărcare de 14 seturi de vase de bucătărie. Deţine un număr de 8 programe standard cu funcţii speciale şi opţiuni. Tipul acestui aparat electrocasnic este total incorporabil, deţine control electronic cu afişaj de tip LED şi având opţiunea de încărcare la jumătate,  pentru a economisi apa şi detergentul de vase.

Programele pe care le deţine această maşină de spalat vase sunt: normal, intensiv ce este destinat spălării vaselor şi oalelor foarte murdare la o temperatură de 65 de grade. Programul rapid, spală vasele la o temperatură de 50 de grade fără a le usca iar durata acestuia este de 25 de minute. Programul Bio/Eco spală vasele foarte eficient la o temperatură de 50 de grade, având o durată de spălare de 180 de minute, cu un consum de 9 litri de apă şi o,74 kw. Programul Prespălare înmoaie murdăria de pe vase într-un timp de 10 minute, având un consum de 4 litri de apă. Funcţia specială Daily 60 este un program special de spălat vase delicate, funcţia Pahare spală delicat la o temperatură de 45 de grade, funcţia Overnight-silenţios  şi funcţia Power Clean.masina de spalat vase whirpool

Pe lângă aceste funcţii, această maşină de spălat vase a mai fost dotată cu tehnologii inteligente pentru a o face performantă şi pentru a uşura pe deplin munca gospodinelor. Tehnologia Al şaselea simţ este un program cu senzori ce controlează în totalitate consumul de apă şi energie, la o temperatură cuprinsă între 40 şi 70 de grade.  Cu opţiunea Multizone se poate selecta spălarea numai pentru un anumit coş, reducând consumul de apă şi energie.

Panoul de control indică nivelul de sare şi momentul în care programul de spălare s-a terminat. Pentru un ciclu de spălare, această maşină de spălat vase consumă 0,93 kw şi 9 litri de apă. Dimensiunile acesteia sunt de 82 x 59.5 x 57  cm şi are o lăţime de 60 cm putându-se încorpora cu uşurinţă în mobilierul bucătăriei. Nivelul de zgomot este de 46 dB, ceea ce înseamnă că este destul de redus. Rafturile maşinii de spălat vase incorporabila  Whirlpool WRIC 3C26 sunt pliabile iar picioarele sunt ajustabile pentru a o putea încadra perfect şi pentru a evita balansul în timpul spălării.

Această maşină de spălat vase a fost creată cu un design de ultimă generaţie, cu o carcasă cu linii drepte şi foarte fine,  de culoare alb imaculat ce dă o notă de curăţenie şi un stil  modern bucătăriei. Pretul este in concordanta cu calitatea şi tehnologiile pe care le deţine.