Toshiba Satellite P50-C-18G – laptop bun pentru utilizarea de zi cu zi!

Pentru cei care vor un laptop pentru navigare pe internet si multimedia, Toshiba Satellite P50-C-18G poate fi o alegere ideala pentru utilizarea de zi cu zi, datorita specificatiilor hardware bune si a pretului destul de accesibil.

Design-ul subtire si elegant al laptopului de la Toshiba va atrage toate privirile oriunde il veti lua cu voi, iar finisajul din aluminium satin gold ii ofera acestuia un aspect la fel de bun ca si performanta sa. Toshiba Satellite P50-C-18G include o carcasa de culoare aurie, realizata din aluminiu si plastic, o tastatura insulara si un clickpad cu control multi-touch pentru gesturi ce accepta mai multe functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor.

Laptopul integreaza un display de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch (39,6 centimetri) la rezolutie HD de 1366 x 768 pentru imagini incredibile si detalii clare, iar caracteristicia speciala Toshiba TruBite ofera cea mai recenta tehnologie anti-reflexie LCD, perfecta atat la exterior cat si in locurile cu o luminozitate ridicata. Pe langa display-ul foarte bun, acesta beneficieaza si de doua difuzoare stereo renumite Harman Kardon cu tehnologie DTS Studio Sound pentru o experienta audio intensa la fiecare melodie ascultata, film vizualizat sau joc rulat.Toshiba Satellite P50-C-18G

Pe partea de hardware, laptopul ofera o putere de calcul foarte buna pentru a rula fara probleme orice program si chiar joc ce nu necesita o grafica prea mare, cu ajutorul procesorului Intel Core i3-5005U (Ultra-low-voltage), din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, care include doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2 GHz, 3 MB de Cache, tehnologiile importante de la Intel, dar si solutia grafica integrata Intel HD Graphics 5500 cu frecventa de maxim 850 MHz pentru asigurarea performantei grafice necesara unei utilizari normale.

Memoria RAM suportata este de maxim 16 GB la frecventa de 1600 MHz, insa laptopul vine cu o capacitate de 4 GB, potrivita pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, urmand ca utilizatorii ce au nevoie de o memorie mai mare de RAM sa o extinda prin cele doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, Toshiba a inclus o unitate HDD cu o capacitate de stocare mare de 1 TB, ideala pentru pastrarea in siguranta a fisierelor preferate.

In plus, laptopul Toshiba Satellite P50-C-18G mai dispune de o baterie Li-Ion cu 4 celule pentru o utilizare de durata, camera WEB HD, un cititor de carduri (SD, SDHC, SDXC, MMC si UHS-I) si trei porturi USB 3.0 petru un transfer mai rapid de date.