Whirlpool AWSX 63013 – masina de spalat frontala A+++ cu afisaj LCD!

Whirlpool AWSX 63013 este, probabil, una dintre cele mai bune masini de spalat frontale disponibile la un pret foarte accesibil in comparatie cu alte modele de pe piata, beneficiind de o serie de caracteristici ideale pentru orice persoana si o perioada de garantie de pana la 2 ani.

Fie ca va aflati la prima masina de spalat automata sau nu, modelul AWSX 63013 de la Whirlpool ofera o echilibrare perfecta in ceea ce priveste caracteristicile generale si tehnice ale altor masini de spalat, dar si afisaj LCD pentru o utilizare extrem de simpla si usoara, permitand sa fie utilizata de aproape oricine.

Masina de spalat Whirlpool AWSX 63013 este un model Slim cu dimenisuni reduse de 84,5 x 59,5 x 45 centrimetri si o greutate de 70 kilograme pentru a fi usoara de amplasat in orice loc fara a ocupa prea mult spatiu si fara a depune prea mult efort de a o muta, fiind una din caracteristicile de pe lista importanta a persoanelor care sunt in cautarea unei masini de spalat.Whirlpool AWSX 63013

Inainte de a va prezenta si discuta despre caracteristicile generale ale acestui produs, ne indreptam atentia catre specificatiile tehnice ale masinii de spalat de la Whirlpool, care includ un consum energetic de doar 147 kWh pe an si o alimentare cu apa rece. Bineinteles, ca aceasta dispune si de mai multe programe de spalare pentru orice tip de material si diferite culori.

La fel ca majoritatea persoanelor, pe langa celelalte caracteristici importante pe care masina de spalat le include, dorim sa fie si silentioasa, deoarece nimanui nu-i place zgomotul aparatelor electrocasnicelor si nu numai, astfel ca Whirlpool AWSX 63013 beneficieaza de un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB si la spalare de doar 59 dB.

Caracteristicile generale ofera o capacitate de spalare suficienta de pana la 6 kilograme, viteza de centrifugare buna de 1000 rpm, rezultand media celorlalte modele care vin cu o viteza de 800 sau 1200 rpm, si face parte din clasa energetica A+++ pentru o eficienta foarte buna a energiei consumate de catre aceasta. In plus, masina de spalat Whirlpool AWSX 63013 mai include tehnologia Al-6-lea Simt Colours pentru a proteja culorile hainelor si a reduce totodata consumul de apa, timp si chiar energie.