Tristar OV-1421 – cuptor electric perfect pentru orice bucatarie

Stau intr-o garsoniera, utilata si amenajata nou si modern dar tot garsoniera este, asa ca nu am avut cum sa imi iau un aragaz clasic, deoarece ar fi fost mult prea mare si mi-ar fi ocupat mult spatiu.

Nici nu am vrut sa imi cumpar aragaz mare deoarece am vrut spatiu, nu sa ma invart intr-un metru patrat ori de cate ori incerc sa imi fac o salata sau un ceai. Asa ca mi-am cumparat plita electrica, dar cum imi plac prajiturile in casa am descis sa imi cumpar si un cuptor electric.

Nu folosesc cuptorul foarte des, deoarece nu am timp sa stau foarte mult in bucatarie asa ca mi-am cumparat cuptorul electric Tristar OV-1421, util si practic pentru ce am eu nevoie si l-am cumparat si la un pret bun.

Dupa cum spuneam, imi plac prajiturile facute in casa iar in weekend, pentru ca atunci am timp, incerc sa pregatesc cate ceva dulce pentru mine si prieteni. Cu Tristar OV-1421 poti face pe langa blatul de prajituri sau biscuiti si pizza, poti folosi orice tava ai nevoie si fara probleme poti face tot ce ai face la un cuptor clasic.

Chiar daca est un cuptor electric, Tristar OV-1421 este aprope la fel ca un cuptor clasic, singura diferenta este ca nu pregatesc mancare cu gaz ci cu energie electrica, dar aceasta nu schimba gustul mancarii.

Cuptor electric Tristar OV-1421

Tristar OV-1421 are putere de 800 W, temperatura maxima de 250 °C si 4 trepte de temperatura. Toate astea si cu capacitatea de 19 l poti face bruschete sau pizza rapid pentru o seara de relaxare cu prietenii.

Avantajul acestui cuptor electric este ca are dimensiuni mici si incape in orice bucatarie infiferent cat de mica este, ba mai mult acesta ofera si optiunea de a folosi spatiul liber pentru altceva daca ai nevoie.

Acest cuptor are  componentele detasabile ceea ce este foarte util pentru curatarea acestuia. Imi place sa fac prajituri dar recunosc ca nu imi place sa spal ustensilele dupa, acest cuptor electric face curatatul mult mai atractiv si usor.

Sunt neatenta asa ca timer-ul acestui cuptor electric ma salveaza de la mancat mancare arsa. Stiti voi cum e cand incerci sa faci mai multe lucruri deodata, de cele mai multe ori uiti cu ce ai inceput, asa ca pornesc cuptorul Tristar OV-1421, bag ce am pregatit in el si il programez, fara sa mai stau cu grija ca trebuie sa il si inchid.