DeLonghi Pangourmet EOB 2071- cuptor electric in ton cu moda

M-am mutat intr-un apartament nou, l-am gasit la o chirie rezonabila. Acesta avea bucataria complet utilata cu plita si cuptor electric. La inceput nu eram prea incantata deoarece credeam ca avand cuptor electric o sa fiu limitata in retete, dar cu timpul am descoperit ca nu este diferenta mare intre cuptorul clasic si cel electric.

Stiti cum e cand nu ai folosit niciodata un cuptor electric iti faci idei preconcepute, dupa ce m-am mutat am decis de curiozitate sa il folosesc  si trebuie sa recunosc ca mi-a placut si a fost chiar simplu.

Cuptorul este DeLonghi Pangourmet EOB 2071 si are putere de  1400 W, capacitate 20 l, temperatura maxima de 220 grade, grill si functie coacere paine.Toate acestea le-am descoperit pe internet cand am cautat manualul de instructiuni pentru ca nu stiam sa il folosesc. La inceput credeam ca pot doar sa incalzesc in el mancarea, nici nu imi imaginam ca pot si coace paine in el.

DeLonghi Pangourmet EOB 2071

Acesta are display digital cu precizie maxima, 30 de programe si timer pe care il poti programa la maxim 120 de minute.

Gatirea se face prin conversie asa ca nu trebuie sa iti faci grija ca o anumita parte a mancarii nu se face bine, toata se rumeneste perfect pe exterior ramanand suculenta in interior.

DeLonghi Pangourmet EOB 2071 are un cos special pentru paine pe care l-am si incercat si va spun ca de atunci o data pe saptamana fac paine proaspata in casa, rapid si sanatos. Eu folosesc acest cos si pentru chec sau alte prajituri deoarece am siguranta ca nu se arde si nici nu se prinde de tava.

Avand geam dublu si lumina interioara pot urmari in permanenta in ce stadiu este mancarea mea din cuptor in caz ca nu am siguranta in timer.

DeLonghi Pangourmet EOB 2071 are 6 functii diferite, tot de curiozitate le-am incercat pe toate si chiar functioneaza si sunt utile, spre exemplu, functia de prajituri, care ma ajuta atunci cand nu mai stiu ce sa le servesc musafirilor si doresc in acelasi timp sa si impresionez, doar ca eu nu stiu sa fac prajituri, nu stiu cand trebuie sa scot prajitura sau ce temperatura sa setez. Aceasta functie face asta pentru mine.

Acesta mai are urmatoarele functii gatire traditionala, grill, gatire delicata, functia de  mentinere cald, functia de  coacere paine fara gluten, functie turbo- aceasta coace painea in o ora si functie JAM pentru pregatirea conservelor .

Va spun sincer sunt incantata de cuptorul electric DeLonghi Pangourmet EOB 2071.