Trotec PAE 25 – Racitor si purificator de aer cu pret accesibil

Răcitorul de aer Trotec PAE 25 reprezintă o noutate în domeniul răcitoarelor, având un caracter dublu. Răceşte încăperile la o temperatură optimă, plăcută, fără să aibă nevoie de agenţi chimici de răcire sau de o poziţionare specială, datorită faptului că este mobil.

Acest răcitor nu are nevoie de furtun de evacuare, ca în cazul aparatelor de aer condiţionat ce necesită montare la uşi sau la ferestre.

Răcitorul de aer PAE 25 utilizează vapori de de apă rece sau vapori de gheaţă, pentru a răci interiorul încăperii. Acest răcitor de aer este recomndat pentru încăperile de mărime mijlocie, nefiind folositor pentru încăperile de mărimi foarte mari. Însă pe cele de mărime mijlocie cu dimensiunile cuprinse între 24 mp şi 60 mp, le împrospătează imediat, într-un mod plăcut şi economic din punct de vedere al energiei electrice, având un consum de doar 65 w. De aici denotă faptul că are costuri de funcţionare foarte scăzute.

Pentru alimentare, umple rezervorul cu apă rece sau gheaţă şi vei avea o briză răcoroasă, la un debit de aer de 320 mc pe oră, iar cu acumulatorul de răcire inclus în pachet la achiziţionare, vei obţine o climă şi mai răcoroasă.

Trotec PAE 25

Avantajele acestui aparat de răcire multe şi folositoare şi anume, împrospătează aerul din încăpere, vei avea parte de o răcire eficientă prin evaporare, cu tehnologia Honeycomb, o funcţionare ecologică, datorită evaporării apei, nelăsând loc umezelii să persiste, creşterea capacităţii de răcire cu ajutorul acumulatorului de răcire. Astfel vei avea parte de un mediu ambiental plăcut şi nu necesită o poziţionare specială, putând să-l poziţionezi în orice poziţie, în funcţie de nevoile tale.

Deţine funcţia timer, afişaj LED şi telecomandă pentru a da comenzile. Faptul că are o funcţionare silenţioasă cu un nivel sonor de 52 dB, nu te va deranja în momentul în care vei dormi. Capacitatea rezervorului de apă este de 6 l, putând fi încărcat şi cu gheaţă. Dimensiunile sale sunt de 330x310x740 şi are o greutate de 7,08 kg, iar culoarea alb sau gri, astfel încât să nu creeze o discordanţă în încăpere.

Datorită celor patru rotiţe şi a mânerelor dispuse lateral, poate fi trasnportat cu uşurinţă oriunde ai nevoie de el.

Preţul său este unul mic în comparaţie cu ceea ce oferă şi dacă îţi doreşti un mediul ambiental plăcut şi răcoros la un preţ mic şi un consum al energiei electrice convenabil, ti-l recomand cu toată încrederea.