Heinner HAC-12CWF-H aparat de aer conditionat cu performante de top la un pret imbatabil

Brandul Heinner este distribuit şi importat în România de fosta companie Aseosoft, iar produsele electrocasnice ce deţin acest brand sunt fabricate în China.

Aceste produse electrocasnice sunt concepute pentru publicul de larg consum, încercând să ofere un raport între calitatea şi preţul produsului cât mai bun. Deşi preţurile acestor produse sunt mici ele nu dezamăgesc. Mărturie a acestui fapt este şi Aparatul de aer condiţionat Heinner HAC, reprezentând o soluţie perfectă pentru perioadele foarte călduroase, toride din perioada verii. Indiferent de zona în care locuieşti, în mijlocul oraşului, la malul mării sau chiar la munte, Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, oferă performanţe deosebite la un preţ foarte mic.

Design-ul simplu cu linii drepte şi bine definite, se potriveşte oricărui mediu.

Carcasa simplă de culoare alb imaculat, având imprimat logo-ul Heinner dispune de un display LCD cu indicatoare ce sunt mascate de carcasă, acestea fiind vizibile doar când aparatul este în funcţiune, se potriveşte pe orice perete dintr-o încăpere. Aparatul de aer condiţionat Heinner, are o capacitate de răcire de 12000 BTU, şi face parte din clasa energetică de încălzire A+ -cu un coeficient randament sezonier la încălzire SCOP de 4,2, şi clasa energetică de răcire A++ – cu un coeficient randament sezonier la răcire SEER de 6,8.

Heinner HAC-12CWF-H Inverter

Motorul are un compresor inteligent tip Inverter cu brandul GMCC şi filtru High Density ce va ţine virusurile şi mirosurile neplăcute la distanţă.

Cu parametrii de 12000 BTU, aparatul de aer conţionat Heinner HAC-12CWF-H, împreună cu funcţia Turbo poate răci foarte repede o încăpere într-un timp foarte scurt.

Funcţia de auto-restart va reporni automat sistemul dacă se întâmplă să ai o pană de curent sau în momentele când sunt fluctuaţii de curent.

De asemenea mai dispune de funcţia automată a operaţiunilor de mentenance, aceasta realizându-se de la sine în momentul în care se pierde agentul de răcire, funcţia de diagnosticare şi funcţia de curăţare automată. Clasa de energie A++ îţi oferă un consum redus de energie electrică iar prin intermediul funcţiei Sleep aparatul de aer condiţionat creşte sau scade temperatura cu un grad pe oră în primele două ore, apoi temperatura rămâne constantă până la cinci ore.

Cu funcţia de control Wi-Fi aparatul de aer condiţionat poate fi programat de oriunde ai fi in afara casei, la birou sau in oras cu prietenii, oferindu-ţi la întoarcerea acasă un mediu ambiental plăcut şi răcoros.

Dimensiunile unităţii exterioare sunt de 800x333x554 mm iar dimensiunile unităţii interioare de 802x189x297 mm şi poate fi montat pe orice perete fără să incomodeze. Zgomotul unităţii exterioare este de 60 dB, iar cel al unităţii interioare de 52 dB, ceea ce înseamnă un zgomot redus, ce nu va deranja vecinii iar tu te vei putea odihni liniştit în confortul casei tale.

Preţul său nu este unul foarte mic în comparaţie cu calitatea sa şi funcţiile inteligente pe care le deţine.