Casti Turtle Beach Elite 800P pentru PS3/PS4 – pentru pasionatii de gaming

Turtle Beach Elite 800P este un sistem de căști compatibile cu Pplay Station 3, și Pplay Station 4 și deține tehnologia Turtle Beach care este lider de piață în seturile de căști și jocuri video. Aceste căști reprezintă un accesoriu pentru Play Station 3 și Play Station 4, lansat de producătorii de la Turtle Beach. Căștile profesionale de jocuri oferă o claritate audio performantă, dată de tehnologia Dolby  precum și de tehnologia Turtle Beach Elitte, pe care o dețin.

Experiența în jocuri este îmbunătățită datorită interfeței wireless. Acete căști sunt destinate gammerilor, datorită sistemului de sunet  virtual surround  și a microfonului încorporat. Deoarece sunt foarte confortabile, acestea sunt recomandate pentru sesiunile de jocuri cu o durată foarte lungă. Au o greutate redusă cu un design robust, dotate cu pernuțe pentru urechi ce permit aerisirea. Autonomia bateriei ajunge până la 8 ore de funcționare.  Microfonul încorporat este compatibil cu Play Station 3 și  Play Station 4 și  poate fi oprit cu funcția Dolby 7.1EQ Presets Ridică, în cazul în care nu dorești ca partenerul tău de joc să audă conversațiile tale. Produsul este disponibil în oferta emag.ro.

Casti Turtle Beach Elite 800P pentru PS3 PS4Căștile Turtle Beach Elite 800P sunt confortabile, se aud clar, iar materialul din care sunt confecționate  este de foarte bună calitate. Acestea sunt arătoase, comode și poți sta cu ele pe urechi o perioadă lingă de timp fără să simți vreun discomfort și datorită tehnologiei Turtle Beach Elitte nu se aud înfundat.

Softul pe care îl deține face o experiență plăcută, putând să-ți reglezi fiecare sonor în parte. Căștile sunt dotate cu cupe ideale și vin  perfect peste urechile tale, mai ales că sunt reglabile, făcându-le după dimensiunea capului tău. Sunetul este absolut profesional, fiind redat în profunzime până la cel mai înalt decibel. Acestea sunt destinate jocurilor video dar  și pentru a asculta muzică și filme.

Cumpărând căștile Turtle Beach Elitte 800P poți fi sigur că ai făcut alegerea corectă, reprezentând una dintre cele mai bune opțiuni pentru pasiunea ta. Prețul nu este foarte mare și este dat de tehnologia și funcțiile superioare pentru sunet pe care le dețin.