UTOK U32HD1 – televizor din gama 2015 cu pret mic!

UTOK U32HD1 este un televizor pe care l-am remarcat inca de la aparitia lui, asta datorita pretului foarte accesibil, dar si pentru performantele care isi spun cuvantul atunci cand doresti sa-ti achizitionezi un TV. Desi nu este un SMART TV, vine cu un sunet clar, un display care aduce tehnologii noi, un contrast remarcabil si o luminozitate crescuta.

Design-ul ce-i drept nu pot sa spun ca m-a uimit, pentru minte toate televizoarele sunt la fel, le excludem pe cele cu noua tehnologie OLED care sunt extrem de subtiri si care vin cu o altfel de tehnologie, in rest, toate LED-urile le bag in aceeasi oala, iar ca si remarca trebuie sa precizam ca este un televizor negru, astfel putem spune ca va aduce cu siguranta un plus de imagine in dormitorul sau sufrageria dumneavoastra.

Pana in urma cu ceva timp nu auzisem de UTOK, insa „DOREL” si-a facut reclama si la televizor si a devenit din ce in ce mai cunoscut, ba mai mult de atat, produsele pe care ei le aduc pe piata din Romania sunt din ce in ce mai cautate datorita raportului dintre calitate si pret, adica avem performante foarte bune la un pret mic.

Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD1, HD

Cand achizitionam un televizor, avem in vedere 4 aspecte despre care vom discuta in continuarea articolului:

– Display-ul – acesta este unul din cele mai importante atunci cand dorim sa cumparam un televizor, iar UTOK U32HD1 ne incanta cu o diagonala de 80 cm, o rezolutie HD 1366 x 768 si o tehnologie a display-ului LED, asta inseamna o calitate foarte buna a imaginii cu un consum extrem de mic de energie. Pe aceasta parte nu avem cum sa nu remarcam timpul de raspuns de doar 8 ms, practic insesizabil, tot aici mai putem adauga luminozitatea 180 cd/mp si contractul nativ 1000:1, plus unghiul de vizibilitate 178 / 178.

– Sunetul – nu putem spune ca este foarte puternic, discutam aici despre 2 x 5 W, insa claritatea isi spune cuvantul, optimizat foarte bine atat pentru muzica cat si pentru filme.

– Conectivitatea – aici toata lumea este interesata pentru ca nu luam un televizor doar pentru a ne uita la serialele din programele TV, asa ca multi il vor conecta fie la un laptop, fie la o consola, toate acestea se pot face doar cu ajutorul mufei HDMi care este prezenta prin 3 porturi.

– Slot CI+ – eu nu-mi cumpar televizor fara acest port, ganditi-va doar ca in majoritatea locatiilor din tara exista televiziune digitala si ni se da un reciver, ei bine, pentru a scapa de acel reciver si o a doua telecomanda, doar trebuie sa adaugam cartela in spatele televizorului si am scapat de celelalte accesorii.