Toshiba Satellite P50-C-15J – laptop perfect pentru office!

Toshiba Satellite P50-C-15J este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de achizitionarea unui laptop pentru birou, datorita ecranului pe care orice detaliu este clar, performantelor incredibile si a design-ului subtire si elegant ce atrage priviri.

Modelul Satellite P50-C-15J ofera o echilibrare foarte buna pentru fiecare necesitate de la birou atat prin procesorul Intel Core din a cincea generatie Broadwell, memoria RAM, stocarea suficienta al unui HDD combinata cu performanta unui SSD si placii video de la nVIDIA, cat si prin ecranul Full HD, design-ul impresionant al laptopului si autonomia de lucru a bateriei de 4 celule.

Display-ul de tip LCD LED are o diagonala de 15,6 inch (39,6 centrimetri) care impreuna cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli si caracteristicilor speciale ale ecranului TruBrite si IPS reda fiecare detaliu in parte la o claritate impresionanta, iar cu ajutorul calibrarii inteligente a culorilor Chroma Tune puteti selecta intervalul de culoare preferat pentru continutul dumneavoastra, oferindu-va o experienta multimedia mobile de calitate cinematica. Design-ul subtire si elegant cu finisaj din aluminium satin gold al Satellite P50-C-15J, impreuna cu tastatura iluminata cu clickpad mare multi-touch si tehnologie auto-palm rejection, te va face sa iti doresti sa il iei cu tine oriunde ai nevoie.

Toshiba Satellite P50-C-15J

In ceea ce priveste performanta laptopului de la Toshiba, procesorul Intel Core i5-5200U (Ultra-low-voltage) din a cincea generatie Broadwell, realizat prin procesul de fabricatie pe 14nm, vine cu doua nuclee la o frecventa de 2200 MHz si procesor grafic integrat Intel HD Graphics 5500, avand si tehnologie Turbo Boost 2.0 de la Intel care le permite celor doua nuclee sa atinga o frecventa de pana la 2700 MHz, doar atunci cand sistemul de operare solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

Memoria RAM de tip DDR3 cu o capacitate de 8 GB si o frecventa de 1600 MHz foloseste doar un slot din cele doua disponibile, beneficiind de o memorie maxima de 16 GB ideala pentru cei care se ocupa de editare video sau grafica. Toshiba s-a gandit la toate atunci cand a proiectat acest laptop, combinand un SSD ultra-rapid de 128 GB care imbunatateste viteza de raspuns si de incarcare a aplicatiilor cu un HDD cu capacitate mare de stocare de 1 TB si o viteza de rotatie de 5400 rpm, suficient pentru stocarea documentelor sau a proiectelor dumneavoastra.

Grafica noului laptop este asigurata de placa video Geforce 930M de la nVIDIA cu o capacitate de memorie video dedicata de 2 GB si tehnologie NVIDIA Optimus, tipul de memorie fiind DDR3. Sistemul de operare preinstalat pe dispozitivul Satellite P50-C-15J este Microsoft Windows 10 Home pe 64 de biti care impreuna cu bateria Li-Ion de 4 celule va ofera o autonomie de functionare de pana la 7 ore si 30 de minute.

Laptopul Toshiba Satellite P50-C-15J este ideal pentru office, dar si pentru editare video/grafica sau gaming la un nivel mai mic.