UTOK U32HD3 – televizor HD LED de 80 cm la un pret foarte bun!

Echipat cu o diagonala mare, imagini High Definition si sunet foarte bun, televizorul UTOK U32HD3 este potrivit pentru orice familie chiar si cu un buget mai redus, indiferent ca locuieste la bloc sau casa. In ciuda faptului ca televizorul accesibil nu beneficieaza de tehnologie Smart, acesta este ideal pentru utilizarea normala de zi cu zi, redarea continutului multimedia preferat sau ca un simplu monitor mai mare.

In ceea ce priveste aspectul, televizorul LED include un design elegant ce va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul acestuia, datorita unui stand dreptunghiular din sticla si a unei carcase simpliste de culoare neagra cu dimensiunile 735,7 x 180 x 483 milimetri (cu stand) / 735,7 x 76,3 x 441,5 milimetri (fara stand) si o greutate de aproximativ 5,5 kilograme, fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA pentru a il utilizat cu sau fara standul integrat.

Diagonala mare de 80 centimetri (32 inch) a display-ului de tip LED beneficieaza de rezolutie HD Ready de 1366 x 768 pixeli si unghiuri largi de vizualizare de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala, oferind imagini mari si clare de inalta definitie din aproape orice unghi. In plus, display-ul HD LED mai dispune de o luminozitate de 200 cd/mp, un contrast nativ de 3000:1, rata de aspect a imaginii de 16:9 si un timp de raspuns de doar 6,5 milisecunde.UTOK U32HD3

Pe langa toate acestea, televizorul accesibil de la compania romaneasca UTOK mai include un sistem audio puternic ce integreaza doua difuzoare stereo cu o putere totala de 12 W, care permite redarea unui sunet captivant si foarte bun pentru completarea experientei de vizionare, beneficiind totodata si de mai moduri de sunet precum Standard, Music, Movie, Sports si User.

Televizorul LED UTOK U32HD3 are un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptia transmisiilor TV digitale la rezolutie HD, o intrare clasica de antena, functie monitor ce permite conectarea televizorului la PC sau laptop cu ajutorul intrarii VGA (D-sub 15 pini), dar si un player multimedia integrat pentru redarea cu usurinta a continutului multimedia preferat prin intermediul portului USB 2.0. Acesta mai dispune de trei porturi digitale HDMI, un port audio Minijack pentru Casti sau Boxe externe, o intrare Scart (RGB) si un slot CI+, iar pachetul include un cablu de alimentare, o telecomanda si un manual de utilizare.